uvex din cap până în picioare

Căști de protecție

Premiate. Sigure. Confortabile. Protecție excelentă a capului de la uvex.

Căștile și ochelarii de protecție sunt bine tolerați – în special cu sistemul integrat de suport al ochelarilor de protecție IES.

Șepcile noastre de protecție sportive oferă o protecție a capului la modă chiar și pentru domeniile în care nu este obligatorie purtarea unei căști de protecție.

Ochelari de protecție

Design remarcabil, cel mai bun confort posibil, protecție excelentă – ochelarii noștri de protecție superiori conving în mod regulat în cadrul concursurilor internaționale de design și de produse.

Cât de siguri sunt ochelarii dumneavoastră de protecție? Aflați cu ajutorulacestui videoclip!

Cum funcționează protecția UV? De ce am nevoie de tratament antireflex? Ce nuanță a lentilelor se potrivește muncii forestiere? La întrebări asemănătoare găsiți răspuns pe blogul experților.

Protecție auditivă

O protecție auditivă fiabilă în toate variantele. Antifoane interne de unică folosință, detectabile, cu bandă pliabilă sau potrivite pentru cască? Decizia vă aparține.

Desigur vă putem ajuta și la întrebarea care ar fi protecția auditivă potrivită pentru dumneavoastră. Și ce anume este zgomotul și cum vă puteți proteja de el, puteți învăța pe blogul experților.

Măști de protecție respiratorie

Familia uvex silv-Air reprezintă o protecție respiratorie eficientă în clasele de protecție FFP1, FFP2 sau FFP3.

Consultantul uvex pentru protecția respiratorie vă va ajuta să găsiți protecția respiratorie perfectă potrivit nevoilor dumneavoastră.

Modul în care funcționează măștile de protecție respiratorie cu filtrarea particulelor este explicat în blogul experților.

Îmbrăcăminte de protecție și îmbrăcăminte de lucru

Pe paginile noastre de produse veți găsi îmbrăcăminte de lucrufuncțională și stilată, care se potrivește perfect îmbrăcămintei de protecție uvex utilizată în compania dumneavoastră – la cerere se pot personaliza cu logo sau emblemă.

Dacă sunteți în căutarea unei protecții fiabile pentru manipularea substanțelor chimice, veți găsi cu siguranță în selecția noastră salopete de unică folosință.

Cu îmbrăcăminte de protecție împotriva scânteilor, reacționăm la cerințele speciale ale industriei construcțiilor metalice - aflați totul despre uvex profisystem metall.

Mănuși de protecție

Indiferent dacă este vorba de protecția împotriva riscurilor mecanice, sau de siguranță în manipularea substanțelor chimice sau de protecția împotriva tăierii – în gama noastră largă de mănuși de protecție veți găsi exact soluția potrivită pentru orice scop.

Suntem deosebit de mândri de conferirea titlului de inovatori ai anului în Top 100 pentru producția de mănuși de producție uvex safety gloves din Lüneburg. Aflați totul despre producția de mănuși în acest scurtmetraj interesant.

uvex și HexArmor® - două mărci cu misiune globală: protecting people. Oferim o gamă selectată de mănuși de protecție din portofoliul HexArmor tuturor clienților uvex din emisfera estică (Europa, Africa, Orientul Mijlociu și Rusia). La www.hexarmor.eu puteți accesa mănușile de protecție HexArmor®

Încălțăminte de protecție

Încălțămintea de protecție de la uvex este o protecție excelentă pentru picioare care depășește limitele și pătrunde în noi dimensiuni.

Blogul experților oferă informații despre o varietate de subiecte cu privire la protecția picioarelor – de la ergonomie la ESD și de la durabilitate la protecție antistatică.

EIP personalizat

 

Echipamente individuale de protecție adaptate nevoilor dumneavoastră - acestea incluzând:

 o gamă largă de ochelari de protecție pentru ecran și ochelari de corecție

 încălțăminte individuală de protecție – de la cele cu inserție până la cele ortopedice

 antifoane interne adaptate special

Sfaturi bune de la uvex

Noul Regulament UE privind echipamentul individual de protecţie a intrat în vigoare la 20 aprilie 2016. Începând cu 21 aprilie 2018 trebuie aplicat în mod obligatoriu.
Spre articolul publicat pe blog

Catalogul 2021 este disponibil. Descărcaţi direct tot catalogul sau doar anumite pagini din catalog.
Spre catalogul 2021

În cazul manipulării de substanțe chimice este important să alegeți cu cea mai mare atenție mănușile de protecție. Consultantul nostru online este aici pentru a vă ajuta.
Despre uvex Chemical Expert System

Postări noi de pe blogul experților uvex

#uvex în mass-mediauvex safety group face parte din IVPS Interessenverbund Persönliche Schutzausrüstung e. V.

Share Print
uvex
SAFETY