uvex din cap până în picioare

Căşti de protecţie

Premiate. Sigure. Confortabile. Produse excelente pentru protecţia capului de la uvex.

Căştile şi ochelarii de protecţie se pot îmbina foarte bine – în special cu sistemul de suport pentru ochelari de protecţie (IES) integrat.

Şepcile de protecţie cu design sportiv uvex asigură protecţie la modă a capului şi în domeniile în care nu există obligaţia purtării unei căşti de protecţie.

Ochelari de protecţie

Design remarcabil, cel mai bun confort posibil, protecţie excelentă – ochelarii noştri de protecţie superiori conving în mod regulat în cadrul concursurilor internaţionale de design şi de produse.

Cât de siguri sunt ochelarii dumneavoastră de protecţie? Aflaţi cu ajutorul acestui clip video!

Cum funcţionează protecţia UV? De ce am nevoie de tratament antireflex? Ce nuanţă a lentilelor se potriveşte muncii forestiere? La întrebări asemănătoare găsiţi răspuns pe blogul experţilor.

Protecţie auditivă

O protecţie auditivă fiabilă în toate variantele. Antifoane interne de unică folosinţă, detectabile, cu bandă pliabilă sau potrivite pentru cască? Decizia vă aparţine.

Desigur vă putem ajuta şi la întrebarea care ar fi protecţia auditivă potrivită pentru dumneavoastră. Şi ce anume este zgomotul şi cum vă puteţi proteja de el puteţi afla pe blogul experţilor.

Măşti de protecţie respiratorie

Familia uvex silv-Air reprezintă produse de protecţie respiratorie eficientă în clasele de protecţie FFP1, FFP2 sau FFP3.

Consultantul uvex pentru protecţie respiratorie vă va ajuta să găsiţi produsul de protecţie respiratorie perfect potrivit nevoilor dumneavoastră.

Modul în care funcţionează măştile de protecţie respiratorie cu filtrarea particulelor este explicat pe blogul experţilor.

Îmbrăcăminte de protecţie şi îmbrăcăminte de lucru

Pe paginile noastre cu produse veţi găsi îmbrăcăminte de lucru funcţională şi la modă, care se potriveşte perfect îmbrăcămintei de protecţie uvex utilizate în compania dumneavoastră – la cerere se pot adapta şi personaliza cu logo sau emblemă.

Dacă sunteţi în căutarea unei protecţii fiabile pentru manipularea substanţelor chimice, veţi găsi cu siguranţă produsul potrivit în gama noastră de salopete de unică folosinţă.

Prin oferta de îmbrăcăminte de protecţie împotriva scânteilor răspundem la cerinţele speciale ale industriei construcţiilor metalice - aflaţi totul despre uvex profisystem metall.

Mănuşi de protecţie

Indiferent dacă este vorba despre protecţia împotriva riscurilor mecanice, siguranţă la manipularea substanţelor chimice sau protecţia împotriva tăierii – în gama noastră largă de mănuşi de protecţie veţi găsi soluţia potrivită pentru orice domeniu de aplicare.

Suntem deosebit de mândri că am fost incluşi în Inovator al anului în Top 100 pentru centrul de producţie de mănuşi uvex safety gloves din Lüneburg. Aflaţi totul despre producţia de mănuşi în acest scurtmetraj interesant.

uvex şi HexArmor® - două mărci cu o misiune globală: protejarea oamenilor. Oferim o gamă selectată de mănuşi de protecţie din portofoliul HexArmor tuturor clienţilor uvex din emisfera estică (Europa, Africa, Orientul Mijlociu şi Rusia). La www.hexarmor.eu puteţi accesa mănuşile de protecţie HexArmor®

Încălţăminte de protecţie

Încălţămintea de protecţie de la uvex este o protecţie excelentă pentru picioare care depăşeşte limitele şi pătrunde în noi dimensiuni.

Blogul experţilor oferă informaţii despre o varietate de subiecte cu privire la protecţia picioarelor – de la ergonomie la ESD (descărcare electrostatică) şi de la durabilitate la protecţie antistatică.

uvex 1 sport
Echipament individual de protecţie personalizat

Echipamente de protecţie personalizată adaptate special nevoilor dumneavoastră – acestea incluzând:

 o gamă largă de ochelari pentru calculator şi ochelari de protecţie cu corecţie

 articole personalizate pentru protecţia picioarelor – de la inserţii speciale până la încălţăminte ortopedică

 antifoane interne otoplastice special adaptate la canalul auditiv

Sfaturi bune de la uvex

Noul Regulament UE privind echipamentul individual de protecţie a intrat în vigoare la 20 aprilie 2016. Începând cu 21 aprilie 2018 trebuie aplicat în mod obligatoriu.
Spre articolul publicat pe blog

Catalogul 2021 este disponibil. Descărcaţi direct tot catalogul sau doar anumite pagini din catalog.
Spre catalogul 2021

În cazul manipulării de substanţe chimice este important să alegeţi cu cea mai mare atenţie mănuşile de protecţie. Consultantul nostru online este aici pentru a vă ajuta.
Spre uvex Chemical Expert System

Postări noi de pe blogul experţilor uvex

#uvex pe platformele sociale