Expertiza de producţie

Oferim echipament individual de protecţie din cap până în picioare, cu expertiză de producţie în toate domeniile – şi vă invităm să evaluaţi această competenţă.

Ne impunem nouă înşine cele mai înalte cerinţe

Aproape 80 la sută din valoarea noastră adăugată este generată în propriile noastre fabrici. În aceste unităţi de producţie, se foloseşte tehnologie de ultimă generaţie, o experienţă imensă şi o pasiune fără limite pentru inovare pentru a crea produse care sunt inovatoare în multe feluri.

Un management strict al calităţii asigură faptul că îndeplinim cerinţele înalte pe ni le-am asumat faţă de noi şi produsele noastre – toate fabricile noastre sunt certificate conform ISO 9001:2008.

Cu o echipă proprie de dezvoltarea a produselor şi o reţea strânsă de parteneri strategici aducem în mod constant idei inovatoare la viaţă. La fel ca produsele existente, şi produsele noi trebuie să îşi demonstreze de fiecare dată eficienţa în propriile noastre laboratoare de testare – deoarece un produs merită numele uvex numai dacă depăşeşte toate cerinţele standardului de siguranţă respectiv.

Expertiză de producţie în protecţia capului

Căşti de protecţie

Cu expertiza noastră avansată în prelucrarea materialelor plastice, producem căşti de protecţie şi calote interioare pentru şepci de protecţie în Germania. Materialele de înaltă calitate şi controlul continuu al tuturor proceselor de fabricaţie garantează produse de protecţie a capului de cea mai bună calitate.

Protecţia capului înseamnă mult mai mult decât o cască

Expertiza în domeniul protecţiei capului înseamnă, de asemenea, să ne gândim la zonele în care căştile nu sunt obligatorii, dar în care există riscul de a suferi răni la cap. De aceea am dezvoltat şapca de protecţie uvex u-cap. Dispunerea inovatoare a elementelor de plastic ale calotei este inspirată de tatu (armadillo) – şi combină într-un mod unic protecţia cu confortul la purtare.

Expertiză de producţie în protecţia ochilor

Ochelari de protecţie

În oraşul bavarez Fürth combinăm totul într-o singură locaţie, de la ochelari de protecţie cu braţe, ochelari de protecţie tip goggle cu fixare etanşă până la ochelari de protecţie cu corecţie şi ochelari de protecţie împotriva radiaţiilor laser. În acest centru unic de competenţă pentru protecţia ochilor dezvoltăm şi producem şi sisteme de acoperire de înaltă calitate în conformitate cu standarde stricte de calitate, care conferă ochelarilor de protecţie proprietăţi suplimentare – şi le transformă în produse premium de înaltă performanţă.

laservision – peste 30 de ani de experienţă în protecţia împotriva radiaţiilor laser

Cu marca laservision şi promisiunea noastră „protecting people” oferim, de asemenea, tehnologie de ultimă generaţie care respectă standardele din întreaga lume în domeniul de protecţie împotriva radiaţiilor laser şi al ochelarilor de protecţie împotriva radiaţiilor laser – pe care le dezvoltăm, le producem şi ne comercializăm.

Expertiză de producţie în protecţie auditivă

Protecţie auditivă

Gama de protecţie auditivă uvex include antifoane interne pentru protecţia auzului, antifoane cu bandă, antifoane externe pentru protecţia auzului (căşti de protecţie împotriva zgomotului) şi otoplastice. Fabrica noastră de produse de protecţie auditivă SwedSafe, situată în Hör, în sudul Suediei, reuneşte tehnologii de producţie de ultimă generaţie cu propria experienţă în cercetare şi dezvoltare sub acelaşi acoperiş. Reţeaua de parteneriate de succes cu renumiţi specialişti de protecţie auditivă, precum şi colaborări cu institute de testare din întreaga lume au făcut din SwedSafe în doar câţiva ani de la înfiinţarea sa unul dintre cei mai importanţi producători de protecţii auditive – stabilind standarde şi în ceea ce priveşte protecţia mediului şi sustenabilitatea. Cu multă forţă de inovare şi o spumă poliuretanică dezvoltată intern, SwedSafe ridică în mod regulat ştacheta în protecţia auditivă.

Inovarea aduce valoare

În calitate de specialist în prelucrarea spumei, SwedSafe monitorizează şi optimizează în mod continuu antifoanele interne pentru protecţia auzului şi compoziţia lor materială în ceea ce priveşte structurile celulare şi omogenitatea. Acest lucru asigură timpi optimi de revenire la forma iniţială şi cea mai bună presiune de contact posibilă. Multitudinea de brevete pe tema antifoanelor interne pentru protecţia auzului atestă forţa de inovare ridicată a producătorului suedez.

Expertiză de producţie în protecţie respiratorie

Măşti de protecţie respiratorie

Tehnologie avansată, angajament ferm pentru inovare, experienţă maximă – cu această combinaţie de succes producem măşti de protecţie respiratorie de ultimă generaţie, cu atenţie deosebită la detalii. Accesul la întregul lanţ valoric ne permite să utilizăm şi să îmbunătăţim în mod constant materialele de înaltă calitate. Cu procese de producţie în continuă evoluţie şi parteneriate strategice cu producători selectaţi obţinem un avans în ceea ce priveşte calitatea pe care clienţii noştri o aşteaptă pe bună dreptate de la marca uvex.

Protecţie dintr-o singură sursă

În calitate de producător de măşti de protecţie respiratorie foarte funcţionale şi lider pe piaţa mondială de produse pentru protecţia ochilor în medii industriale, ne coordonăm în mod constant procesele de dezvoltare. Ce înseamnă acest lucru pentru dumneavoastră: la uvex veţi obţine produse de protecţie respiratorie şi de protecţie a ochilor perfect combinabile. Fără risc de apăsare. Fără risc de alunecare. Protecţie fiabilă indiferent de condiţiile existente.

Expertiză de producţie în textile

Îmbrăcăminte de lucru şi îmbrăcăminte de protecţie

Combinăm o gamă largă de textile sub o singură marcă umbrelă – de la îmbrăcăminte de lucru la modă la echipamente de protecţie inovatoare şi soluţii de sistem specifice clientului: uvex reuneşte expertiza în proiectare, dezvoltare şi producţie cu un peisaj de sistem holistic şi procese perfect integrate. Cu materiale moderne şi o mulţime de cunoştinţe ne asigurăm că, pe lângă o protecţie fiabilă, nici confortul la purtare nu este neglijat.

Centrul de competenţă pentru textile din Ellefeld

Cu divizia uvex safety textiles situată în Ellefeld, acoperim soluţii inovatoare de îmbrăcăminte de protecţie, precum şi cerinţele de modă corporativă şi îmbrăcăminte individuală. O echipă de consultanţă şi dezvoltare profesională formată din specialişti în design şi textile vă însoţeşte de la prima idee până la livrarea „propriului dumneavoastră” produs – totul dintr-o singură sursă, chiar şi pentru încălţămintea de protecţie, ochelarii de protecţie şi mănuşile de protecţie care sunt adaptate individual la identitatea dumneavoastră corporativă.

Expertiză de producţie în protecţia mâinilor

Mănuşi de protecţie

UVEX SAFETY Gloves GmbH & Co. KG cu sediul în Lüneburg este centrul de competenţă pentru mănuşi de protecţie. Producţia direct la faţa locului asigură standardul tehnic ridicat şi distanţe scurte de la producător la utilizator. Producţia şi dezvoltarea modernă, un departament propriu de cusut şi un laborator conectat cu o gamă largă de tehnologii de testare şi de aplicare acţionează în strânsă colaborare aici. De la dezvoltarea de amestecuri de fire inovatoare şi tricotaje la prelucrarea de noi formule de acoperire, vom acoperi toate procesele în interiorul companiei.

Inovarea aduce valoare

Suntem întotdeauna atenţi la cerinţele clientului şi ale pieţei, dar şi la evoluţiile din vânzări şi marketing, de aceea dezvoltăm soluţii adecvate pentru industrie dar şi pentru angajaţii individuali. Procesul nostru sofisticat de inovare ne-a asigurat (atunci încă sub numele de Profas) titlul de „Inovator al anului 2013 în Top 100” în clasa de mărime B (50 - 250 de angajaţi) în comparaţia naţională a companiilor din „Top 100” – un sigiliu de calitate cu care ne mândrim foarte mult!

Expertiză de producţie în protecţia picioarelor

Încălţăminte de protecţie

Cu o fabrică de încălţăminte ultramodernă în Ceva, Italia, am acceptat provocarea în domeniul de protecţie a picioarelor de a fabrica încălţăminte de protecţie sofisticată din punct de vedere tehnic la cel mai înalt nivel de calitate şi producţie – în Europa şi cu distanţe scurte între dezvoltare, producţie şi livrare. Fabrica din Italia este capabilă să producă încălţăminte de protecţie cu o mare varietate de tălpi exterioare din PUR şi cauciuc extrem de flexibile într-o singură locaţie. Într-un centru tehnologic avansat situat la sediul companiei din Germania lucrăm întotdeauna la idei noi, orientate spre viitor pentru clienţii noştri şi dezvoltăm produse noi la un nivel exigent.

Siguranţă personalizată pentru toată lumea

Expertiza noastră în încălţăminte de protecţie nu se opreşte la modele standard: Cu inserţii ortopedice fabricate individual sau încălţăminte şi ghete de protecţie confecţionate le permitem şi persoanelor cu diverse afecţiuni ale picioarelor să îşi reia viaţa profesională.

Expertiză de producţie în domeniul echipament individual de protecţie personalizat

Echipament individual de protecţie personalizat

Divizia noastră „Occupational Health” se ocupă de produse de protecţie individuală în domeniile de protecţie a ochilor, protecţie auditivă şi protecţie a picioarelor de zeci de ani. Cercetarea şi dezvoltarea de bază desfăşurată la Fürth, personalul specializat şi optimizarea continuă a produselor reprezintă baza pentru toate produsele noastre de protecţie adaptate. Standardele noastre de înaltă calitate sunt garantate prin proceduri de certificare complexe şi controale stricte.

Protecţie adaptată în trei domenii

  • Protecţie individuală a ochilor: totul, de la ochelari pentru calculator cu corecţie la ochelari de protecţie tip goggle cu fixare etanşă foarte rezistenţi la impact, cu lentile de corecţie
  • Protecţie auditivă adaptată: protecţie auditivă adecvată pentru persoane şi poluare fonică destinată pentru angajaţi cu deficienţe de auz, dar şi pentru cei fără probleme de auz
  • Protecţie ortopedică pentru picioare: protecţie ortopedică certificată pentru picioare ca inserţie personalizată sau încălţăminte sau ghete de protecţie confecţionate adaptate individual