Certificate

Produsele noastre şi componentele acestora sunt verificate în permanenţă de laboratoare şi institute independente. Cu privire la compatibilitatea cu pielea. Cu privire la absenţa substanţelor nocive. Şi cu privire la alte aspecte. O prezentare generală a certificatelor eliberate pentru produsele noastre.

standardul OEKO-TEX® 100

Materialele textile testate în conformitate cu criteriile OEKO-TEX® Standard 100 garantează că nu există cantităţi de substanţe care să afecteze sănătatea umană. Numai produsele care îndeplinesc cerinţe foarte stricte şi sunt supuse controalelor în mod constant primesc certificatul Oeko-Tex. 

Materiale textile de la uvex cu certificare OEKO-Tex®

uvex pure standard

Mănuşile de protecţie îndeplinesc cerinţele ridicate ale uvex pure standard. Testat dermatologic. Compatibilitate foarte bună cu pielea. Nu conţine ingrediente care dăunează sănătăţii.

De asemenea, mănuşile de protecţie nu conţin solvenţi, catalizatori şi substanţe alergene. Oferă o protecţie optimă pentru produs.

Mănuşi de protecţie uvex cu pure standard

Eoko-Tex® Standard 100

Oeko-Tex® Standard 100 este un sistem de testare şi certificare uniform la nivel global. Cu cât contactul unui produs cu pielea este mai intens, cu atât mai stricte sunt cerinţele care trebuie îndeplinite: De aceea, pentru mănuşile de protecţie se aplică a doua cea mai înaltă clasificare, clasa a II-a. Testarea se efectuează nu numai în conformitate cu standardul legal, ci şi în conformitate cu stadiul actual al cercetărilor. De aceea, Oeko-Tex® nu numai că stabileşte valori mai stricte pentru metale grele, cum ar fi cromul, nichelul sau mercurul, ci ia în considerare, de exemplu, şi coloranţii cancerigeni sau alergenici şi utilizarea solvenţilor, cum ar fi formaldehida. În fiecare an, metodele de testare şi listele de substanţe nocive sunt adaptate la constatările ştiinţifice.  

Mănuşi de protecţie uvex testate şi certificate
Mănuşi de protecţie cu siguranţă verificată. Pentru dumneavoastră şi angajaţii dumneavoastră. Tot ceea ce intră în contact cu pielea trebuie să îndeplinească cerinţe speciale. Din acest motiv am dispus ca mănuşile noastre de protecţie tricotate din seriile uvex profi, uvex contact, uvex rubipor, uvex phynomic, uvex C300, uvex C500, uvex synexo Z200, uvex nk, uvex protector, uvex rubiflex, uvex rubiflex S, uvex profatrol şi uvex profagrip să fie certificate în conformitate cu criteriile de testare extrem de stricte ale clasei de produse II ale Oeko-Tex® Standard 100.

Mănuşi de prtoecţie uvex cu Oeko-tex

proDERM

Compatibilitatea foarte bună cu pielea a multora dintre mănuşile noastre de protecţie este confirmată dermatolgic. Mănuşile de protecţie marcate cu acest sigiliu au fost testate clinic de institutul proDERM Institut für Angewandte Dermatologische Forschung GmbH (Hamburg/Germania).

Studii proDERM: 11.0356-02, 11.0482-11, 13.0202-02, 15.0188-02, 15.0219-11

Informaţii detaliate legate de proDerm

Made in Germany

uvex este mândră să dezvolte şi să producă mănuşi de protecţie în Germania. Competenţa noastră tehnologică şi experienţa noastră îndelungată ca producător garantează servicii de primă clasă pentru protecţia mâinilor şi mănuşi de protecţie de primă clasă pentru o gamă largă de aplicaţii.

Mănuşile de protecţie uvex fabricate în Germania poartă simbolul „Made in Germany”.

Mănuşi de protecţie uvex cu simbolul Made in Germany

Adecvat pentru uz alimentar

Mănuşile de protecţie destinate să intre în contact cu produsele alimentare trebuie proiectate în aşa fel încât în condiţii normale sau previzibile să nu se transfere (prin migraţie) pe produse alimentare elemente care pun în pericol sănătatea umană. Următoarea imagine de ansamblu vă oferă o prezentare generală a mănuşilor de protecţie uvex potrivite pentru manipularea produselor alimentare şi, de asemenea, prezintă detaliat posibile domenii de utilizare.

 pH apos > 4,5pH acid < 4,5cu alcoolcu grăsimiuscat (fără grăsimi)
Exemple băuturi nealcoolice, fructe, ouă, legume, crustacee oţet, drojdie, lapte, iaurt vin, băuturi spirtoase, lichior ulei de măsline (R1), unt şi margarină (R2), peşte, brânză şi produse de panificaţie (R3), carne şi carne de pasăre (R4), sandwichuri şi mâncare prăjită (R5) pâine, orez, paste făinoase, ceai, condimente, leguminoase
uvex profi ergo DA DA DA DA (R1 până la R5) DA
uvex contact ergo DA DA DA DA (R1 până la R5) DA
uvex phynomic C3 DA DA DA DA (R1 până la R5) DA
uvex phynomic C5 DA DA DA DA (R1 până la R5) DA
uvex rubiflex (portocaliu) DA DA DA DA (R1 până la R5) DA
uvex rubiflex S (albastru/verde) DA DA DA DA (R1 până la R5) DA
uvex profastrong NF 33 DA DA DA DA (R2 până la R5) DA
uvex u-fit DA DA DA DA (R3 până la R5) DA
uvex phynomic foam DA DA DA DA (R5) DA
uvex phynomic lite (alb) DA DA DA DA (R1 până la R5) DA
uvex unilite hermo DA DA DA NU DA
uvex u-fit strong N2000 DA NU DA DA (R3 până la R5) DA
uvex u-fit lite DA NU DA DA (R3 până la R5) DA
uvex u-chem 3300 DA DA DA DA (R2 până la R5) DA


Informaţii suplimentare, inclusiv privind bazele de testare sunt disponibile la cerere.

Mănuşi de protecţie uvex adecvate pentru uz alimentar

Certificare ISO 14001

A doua companie din cadrul uvex safety group, centrul uvex safety gloves din Lüneburg a fost certificat în conformitate cu standardul internaţional de management al mediului ISO 14001.

ISO 14001 pune accent pe procesul de îmbunătăţire continuă, care ar trebui să permită realizarea pe termen lung a obiectivelor concrete de mediu. Până în prezent, niciun alt producător de mănuşi de protecţie din Europa nu a obţinut această certificare exigentă.

Mai multe despre ISO 14001 la TÜV Süd

uvex medicare

Încălţămintea de protecţie uvex certificată pentru ajustări ortopedice se bazează pe tehnologii uvex dovedite. Acest tip de încălţăminte poate fi recunoscut prin simbolul uvex medicare în descrierile produselor. Toate soluţiile ortopedice speciale şi individuale sunt dezvoltate de experţii noştri în încălţăminte ortopedică. Reţeaua uvex de companii specializate în soluţii ortopedice certificate oferă servicii de ajustare individuală la faţa locului.

Soluţiile noastre ortopedice speciale şi individuale sunt certificate şi trec printr-o examinare de tip efectuată de Prüf- und Forschungsinstitut Pirmasens e. V. (PFI) şi TÜV Rheinland şi îndeplinesc următoarele norme şi standarde:

  • DGUV 112-191/ÖNORM Z 1259: Îndeplineşte cerinţele reglementărilor revizuite ale asociaţiilor profesionale privind sănătatea şi securitatea la locul de muncă - DGUV 112-191 (Germania) şi ÖNORM Z 1259 (Austria).
  • Conformitatea cu standardul ESD: Încălţămintea de protecţie îndeplineşte cerinţele ESD în conformitate cu EN 20345, respectiv EN 61340-5-1. La multe locuri de muncă este adesea necesar să se utilizeze încălţăminte de protecţie ca parte a unui sistem de disipare a sarcinii electrostatice. Vă rugăm să ţineţi cont de instrucţiunile de utilizare ale produsului.

Aflaţi mai multe aici.

Încălţăminte de protecţie uvex cu medicare