Am revenit pentru dumneavoastră!

uvex academy s-a redeschis pentru evenimente faţă în faţă! Şi, desigur, am dezvoltat un concept sofisticat de igienă pentru protecţia dumneavoastră.
Aşteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm din nou la uvex academy.

 

Cursuri de formare în securitatea muncii la uvex academy

Centrul uvex academy vă oferă cursuri de formare calificate pentru instruire şi perfecţionare în domeniul echipamentelor individuale de protecţie (EIP) şi al securităţii muncii în medii industriale. Accentul se pune pe transferul practic de cunoştinţe, în cadrul căruia instructorii noştri ajută participanţii să vadă în mod interactiv ce înseamnă protecţia muncii.

uvex academy Fürth

Securitatea muncii la îndemână

Orientarea pe aplicare şi relevanţa practică sunt pilonii metodologiei noastre de instruire şi perfecţionare. Integrarea de exerciţii, studii de caz, jocuri de rol şi teste în centrul demonstrativ asigură multă interacţiune în cursurile de instruire în domeniul securităţii muncii.

Beneficiaţi de expertiza noastră:

  • vorbitori de top din mediul ştiinţific şi de afaceri
  • mediu profesional şi de ultimă oră pentru învăţare şi inovare
  • aplicarea practică a cunoştinţelor de specialitate
  • consultanţă pentru analize şi evaluări la locul de muncă

Cursuri de formare recunoscute de VDSI şi VÖSI

Centrul uvex academy este primul furnizor independent de cursuri de perfecţionare pentru protecţia muncii care oferă cursuri de formare în securitatea muncii care sunt recunoscute ca măsuri educaţionale de către VDSI (Asociaţia germană pentru securitate, sănătate şi protecţia mediului la locul de muncă) şi VÖSI (Asociaţia inginerilor austrieci de securitate). Seminariile sunt recompensate cu puncte VDSI sau VÖSI, care sunt luate în considerare în cazul specialiştilor pentru securitatea muncii care au obligaţia de a participa în mod regulat la cursuri de perfecţionare.

Toate evenimentele sunt adecvate pentru formarea continuă a specialiştilor în securitatea muncii în sensul Secţiunii 5 alin. (3) din ASiG (Legea privind securitatea muncii - Germania) şi al Secţiunii 83 alin. (8) din ASchG (Legea privind protecţia angajaţilor - Austria). De asemenea, centrul de instruire şi formare continuă este certificat în conformitate cu standardul de management al calităţii ISO 9001:2008.

Planificaţi foarte simplu un seminar personalizat privind securitatea muncii

Aveţi nevoi speciale de instruire şi perfecţionare, doriţi ca un grup întreg de angajaţi să beneficieze de instruire la noi sau doriţi să integraţi subiecte specifice companiei în cadrul unui eveniment?

Centrul uvex academy oferă fiecare seminar individual şi ca seminar exclusiv pentru companii şi dezvoltă la cerere o ofertă personalizată de seminarii şi evenimente. Vă oferim o gamă largă de posibilităţi de planificare a seminariilor:

  • conţinutul seminarului este individual, dar poate fi şi specific companiei
  • utilizare exclusivă a spaţiului, program de sprijin la cerere şi de catering la faţa locului
  • până la 60 persoane pentru fiecare programare, rezervare la hotel la tarife speciale
  • evenimente de o zi şi de mai multe zile, la alegere în limba germană sau engleză

Întotdeauna alături de dumneavoastră – oriunde vă aflaţi

Toate cursurile de formare privind echipamentele individuale de protecţie şi securitatea muncii oferite de noi pot fi, de asemenea, rezervate ca seminar intern în locaţii la alegerea dumneavoastră. Data şi ora vor fi convenite în mod individual cu dumneavoastră.

Contactaţi-ne, vă vom oferi cu plăcere informaţii mai detaliate!

Date de contact ale uvex academy

uvex Academy
UVEX SAFETY GROUP GmbH & Co. KG
Siemensstraße 6
90766 Fürth
Germany

Telephone: +49 911 9736-1710