Calitate made in uvex

Pentru uvex, calitatea înseamnă mult mai mult decât o sumă de calităţi bune. Calitatea este o atitudine de bază care domină companiile, obiectivele, produsele şi serviciile. „Made in uvex” este un sigiliu de calitate – şi promisiunea noastră către clienţi, angajaţi şi mediu.

Ce înseamnă calitate?

Calitatea poate include multe lucruri: rezistenţă, eficacitate, durabilitate, puritate, prelucrare şi mult mai multe. Pentru noi, produsele de înaltă calitate nu sunt o chestiune de onoare, ci un model de afaceri. „Quality made in uvex" include, de asemenea, calitatea în ceea ce priveşte procesele, responsabilitatea socială şi rentabilitatea.

 

Crearea de valori

Numai o companie care este dispusă să ia în propriile mâini dezvoltarea şi producţia propriilor produse şi a serviciilor asociate poate garanta calitatea şi siguranţa acestora. uvex influenţează toţi parametrii produsului, de la prima schiţă de dezvoltare şi realizarea mulajului până la controlul final al calităţii. Accesul complet la întregul lanţ valoric ne oferă cel mai bun control posibil asupra calităţii produselor noastre.

 

Oferirea unui plus de calitate

În prezent, calitatea produselor este adesea măsurată unilateral prin compararea cu standardele şi specificaţiile care trebuie îndeplinite pentru a obţine certificări specifice industriei. uvex merge chiar mai departe: Deja în timpul dezvoltării, testăm în mod continuu produsele noastre în propriile noastre laboratoare de testare. În acest fel, ne asigurăm că acestea respectă standardele şi normele în toate privinţele – şi chiar depăşesc specificaţiile. Pentru siguranţă suplimentară.

 

Consolidarea locaţiilor noastre

Compania noastră a fost înfiinţată în anul 1926. În anii următori, uvex a început să proiecteze, să dezvolte şi să producă ochelari de protecţie la sediul său din Fürth. De mai bine de 90 de ani, suntem fideli standardului de calitate „Made in uvex” – şi ne bazăm mai presus de toate pe competenţa tehnologică, pe cunoştinţe de specialitate cuprinzătoare şi pe formarea remarcabilă a angajaţilor noştri din locaţiile situate în Germania, Europa şi străinătate.

 

Protejarea resurselor

327,4 tone de dioxid de carbon, 4.000 de litri de ulei de maşină, 542 megawatt-ore de energie electrică – acestea sunt extrase din bilanţul de economii al uvex din 2014. Indiferent dacă este vorba despre reducerea emisiilor poluante, reducerea la minimum a consumului de materiale de producţie şi de materii prime sau reducerea poluării fonice: utilizarea atentă a resurselor este un pilon fundamental a filosofiei noastre corporative. Costurile economisite astfel permit investiţii generoase în calitatea locaţiilor noastre – şi, astfel, şi în calitatea produselor noastre.

 

Menţinerea independenţei noastre

În calitate de companie de familie aflată la a treia generaţie, uvex reprezintă un exemplu de dezvoltare stabilă pe termen lung a mărcii corporative, precum şi a produselor şi serviciilor asociate. Facem noi investiţii utilizând exclusiv resursele noastre proprii. O astfel de politică corporativă sustenabilă poate fi menţinută doar într-un mediu responsabil, independent din punct de vedere financiar.

 

Optimizarea uneltelor

Calitatea produselor este întotdeauna la fel de bună ca şi calitatea materiilor prime şi a uneltelor utilizate în producţie. Pentru a satisface cele mai înalte cerinţe, ne dezvoltăm uneltele de care avem nevoie şi apoi le producem în cooperare cu parteneri de încredere cu care lucrăm de mult timp. Această integrare strânsă a legăturilor individuale în lanţul valoric ne permite să asigurăm calitatea într-o manieră holistică.