Filosofia noastră

uvex este o companie de dimensiuni medii, cu o tradiţie îndelungată, valori ferm ancorate în cultura corporativă şi angajaţi loiali. Lucrăm împreună în fiecare zi pentru a ne atinge obiectivul: să fim cei mai buni!

Avans. Calitate. Entuziasm.

Punctele forte ale mărcii uvex se bazează pe aceste trei valori centrale ale mărcii.


Stimate doamne/stimaţi domni, stimaţi clienţi,

Valorile mărcii noastre sunt atât o responsabilitate, cât şi un angajament. În fiecare zi, ne concentrăm eforturile să acţionăm după aceste valori de marcă, completându-le cu conţinut şi făcându-le cât mai tangibile pentru dumneavoastră. Aceste valori reprezintă ADN-ul companiei noastre, fac parte din promisiunea noastră de brand şi formează fundaţia pentru domeniile noastre de competenţă:

Avans

Prin avans înţelegem pretenţia noastră de a deveni lider de piaţă. Cu inovaţii de pionierat în produse, tehnologii şi servicii dorim să stabilim standarde şi tendinţe. De ceva timp, lucrăm intens în domeniul Wearable Technologies şi urmărim o abordare complet nouă pentru produse şi servicii cuprinzătoare sub numele de uvex techware. Scopul este de a atinge un punct de reper pentru beneficii suplimentare şi, astfel, valoare adăugată pentru client prin aplicarea de noi tehnologii disponibile în domeniul senzorilor, opticii şi de soluţii software asociate.

Calitate

Valoarea de marcă Calitate este susţinută, printre altele, de expertiza noastră de producţie la nivel internaţional de-a lungul întregului lanţ valoric. Gestionăm şi controlăm întregul proces – de la ideea de produs la cercetare şi dezvoltare la produsul final matur. Pe parcursul procesului punem accent pe sustenabilitate. Acest lucru este confirmat de certificările periodice făcute de terţe părţi, cum ar fi certificarea ISO 14001 obţinută în 2017 pentru producţia de încălţăminte. Scopul este de a audita toate celelalte locaţii uvex in conformitate cu acest standard de management de mediu. Prin pasiunea noastră şi dorinţa noastră de a atinge excelenţa, dorim să stârnim emoţii pozitive în dumneavoastră şi angajaţii dumneavoastră. Dorim să vă inspirăm cu uvex şi să vă lăsaţi inspirat de uvex.

Entuziasm

Valoarea de marcă Entuziasm reprezintă, de asemenea, angajamentul nostru pentru sporturi internaţionale de elită în domeniile sporturi de iarnă, ciclism şi echitaţie şi, astfel, implementarea holistică a misiunii noastre protecting people – protejarea oamenilor. Toţi angajaţii uvex safety group susţin valorile noastre de marcă şi îşi doresc să contribuie în calitate de ambasadori ai mărcii la motivarea şi sănătatea angajaţilor dumneavoastră. Aveţi încredere în noi, în soluţiile noastre de produse şi servicii şi permiteţi-ne ca împreună să facem lumea muncii şi mai sigură.

Baza noastră strategică pentru a ne îndeplini misiunea:

Furnizor de sisteme de marcă

uvex este furnizorul de sisteme de marcă inovatoare cu expertiză de producţie la nivel internaţional. Dispunem de o reţea internaţională de parteneri strategici cu înaltă calificare, atât în aprovizionare, cât şi în vânzări, capabilă să acopere cele mai diverse cerinţe ale pieţei şi ale clienţilor.

Inovaţie

Luând în considerare dorinţele şi aşteptările clienţilor noştri, dezvoltăm, producem şi comercializăm produse de protecţia muncii şi produse care susţin munca cu respectarea celor mai înalte standarde de calitate, funcţionalitate şi inovare. Cu un concept complet de servicii, urmărim obiectivul de a genera valoare adăugată măsurabilă pentru clienţii noştri din întreaga lume.

Protecting people

La noi omul stă în centrul atenţiei. Scopul declarat al companiei noastre este de a proteja şi sprijini oamenii în mediul lor de lucru şi profesional. Oferim propriilor noştri angajaţi oportunităţi de dezvoltare profesională şi de carieră într-o companie poziţionată pe plan internaţional.

Transformare digitală

Concentrarea noastră pe tehnologii de producţie, informare şi comunicare de ultimă generaţie susţine competenţele noastre de bază existente, creează beneficii suplimentare pentru clienţi, permite dezvoltarea de noi modele de afaceri şi contribuie la asigurarea succesului economic din trecut şi viitor

Calitate

Ca producător, aplicăm un standard foarte ridicat de calitate pentru produsele şi serviciile noastre. made in uvex înseamnă pentru clienţii noştri o promisiune de calitate pe care se pot baza. Dorim să punem în concordanţă economia, ecologia şi angajamentul social. Pentru a realiza acest lucru, am stabilit standarde exigente pentru locaţiile de producţie şi produsele noastre, care sunt respectate şi de partenerii din reţeaua noastră.

Marcă

Marca uvex este viitorul nostru. Facem tot posibilul pentru a ne asigura că furnizorii, clienţii şi angajaţii noştri experimentează permanent valorile definite ale mărcii şi îşi generează propriile succese din puterea mărcii.

 

Toţi angajaţii uvex safety group susţin valorile noastre de marcă şi îşi doresc să contribuie în calitate de ambasadori ai mărcii la motivarea şi sănătatea angajaţilor dumneavoastră. Aveţi încredere în noi, în soluţiile noastre de produse şi servicii şi permiteţi-ne ca împreună să facem lumea muncii şi mai sigură.

Obiectivul nostru este podiumul de premiere.

Echipa de conducere a UVEX SAFETY GROUP GmbH & Co. KG