Serviciul nostru digital - beneficiile dumneavoastră

uvex oferă servicii complete cu flexibilitate maximă: prin  instrumentele noastre digitale pentru servicii, de consultanță pentru lentile, uvex RX, uvex centRX și uvex OTOCheck, vă punem la dispoziție instrumente utile pentru servicii, atât pentru ochelari de protecție cu corecție și ochelari pentru calculator, cât și pentru otoplastice de atenuare a zgomotului, oferindu-vă informații valoroase dintr-o singură privire, care vă vor ușura atât munca zilnică, cât și procesul de comandă.

uvex digital service tools RX lens consulting for prescription safety spectacles and VDU spectacles
Consultanță pentru lentile uvex RX pentru ochelari de protecție cu corecție și ochelari pentru calculator

Selecție ideală de produse - convenabil, prin simpla apăsare a unui buton. Care sunt avantajele diferitelor tipuri de focalizare, finisaje și materiale pentru lentile ale ochelarilor de protecție cu corecție și ale ochelarilor pentru calculator uvex? Găsiți cu ușurință ochelari de protecție cu corecție excelenți sau ochelari pentru calculator care să vă satisfacă exigențele, utilizând instrumentul practic de  consultanță pentru lentile RX uvex.

  • diversitate de informații
  • imagini comparative precise
  • diverse modele de ochelari de protecție

consultanță pentru lentile RX

uvex digital service tools centRX online centring tool for prescription safety spectacles and VDU spectacles
uvex centRX – instrument de centrare pentru ochelari de protecție cu corecție și ochelari pentru calculator.

Instrumentul de centrare fotografică uvex centRX permite determinarea ușoară și rapidă a datelor centrate. Datele dvs. individuale privind centrarea, distanța dintre pupile și înălțimea de fixare sunt determinate automat cu ajutorul liniilor pentru măsurare de pe fotografia încărcată și pot fi optimizate ulterior.

Datele finale pot fi descărcate în mod practic în format PDF și pot fi folosite pentru a vă comanda ochelari de protecție cu corecție sau ochelari pentru calculator. Trebuie doar să precizați măsurătorile înregistrate atunci când plasați comanda.

centrare fotografică centRxDescărcare PDFUrmăriți clipul video

Căutarea partenerilor de servicii uvex

Beneficiați de rețeaua noastră vastă de parteneri de servicii: cu ajutorul căutării practice a distribuitorilor, veți găsi cu siguranță un retailer uvex premium, un partener în domeniul opticii sau un specialist în ajustări ortopedice pentru încălțămintea de protecție în apropierea dumneavoastră.

Căutare distribuitor

Echipament individual de protecție la uvex academy

Seminariile noastre din cadrul uvex academy vor permite participanților să acționeze în calitate de reprezentant competent în echipamente individuale de protecție până la faza de montaj.

Mai multe informații despre uvex academy

uvex x-pertblog – blogul privind siguranța la locul de muncă realizat de experți pentru experți

Aflați mai multe despre produsele și tehnologiile noastre din articolele fascinante ale blogului nostru. Discutați cu experți și împărtășiți-vă experiențele.

uvex x-pertBlog