Indicaţii de orientare şi cazare pentru cursurile de formare în domeniul securităţii muncii

Pentru a vă ajuta să vă odihniţi şi să vă relaxaţi înainte de a participa la seminariile noastre, vă vom pune cu mare plăcere în legătură cu unul dintre hotelurile noastre partenere selectate. În calitate de participant la un curs de formare pentru securitatea muncii organizat la uvex academy, veţi beneficia de oferte de cazare în condiţii speciale atractive.

Instrucţiuni de orientare spre cursul de formare

Indicațiile de orientare sunt disponibile în prezent numai în limba germană.

Hoteluri partenere uvex academy

Veţi primi informaţii suplimentare despre preţuri şi rezervări la tarifele de companie aplicate de uvex academy după înregistrarea la un curs de formare în domeniul securităţii muncii, la prezentarea confirmării înregistrării. Ofertele şi descrierile sunt supuse condiţiilor aplicate de hotelul partener respectiv. Centrul uvex academy nu este furnizorul acestor servicii.

NH Fürth Nürnberg

Hotelul NH Fürth Nürnberg are 118 apartamente spaţioase, toate cu zone separate de living şi de dormit şi cu toate facilităţile de care aveţi nevoie pentru o şedere plăcută pe perioada cursului.

Spre rezervare

Bergström şi Altes Kaufhaus Lüneburg

Locaţia unică în portul istoric Lüneburg, camere confortabile şi o atmosferă minunată promit o şedere de neuitat pe perioada cursului.

Spre rezervare (PDF)

 

Hotel Mercure Nürnberg West, Fürth

Acest hotel de familie este situat în imediata apropiere a centrului oraşului Fürth şi la aproximativ 9 kilometri de centrul oraşului Nürnberg. Oamenii de afaceri şi familiile vor avea parte de odihnă şi relaxare în cele 129 de camere luminoase şi spaţioase ale hotelului.

Spre rezervare

NH Erlangen

Hotelul NH Erlangen este hotel de 4 stele cu 138 de camere luxoase, confortabile, inclusiv opt camere superioare, oferind o ambianţă primitoare cu design modern şi culori calde.

Spre rezervare