Produse uvex pentru protecția muncii în industria auto

Cu peste 14 milioane de angajați și 7 % din produsul intern brut european, industria auto este una dintre cele mai importante ramuri ale industriei din Europa. Chiar și pe tema protecției muncii, industria auto este un exemplu demn de urmat: 90 % dintre accidentele de muncă au fost reduse treptat în ultimele decenii datorită proceselor și sistemelor de management optimizate.

O parte importantă este protecția muncii corectă - cu soluțiile noastre din cap până în picioare, protejăm deja peste 1 milion de angajați din industria auto din întreaga lume.

Produse & Servicii puternice

Pe lângă soluțiile noastre de produse din cap până în picioare, oferim clienților noștri numeroase servicii pentru a vă livra articolul potrivit pe calea dorită și pentru a crește gradul de acceptare a echipamentului individual de protecție în toate domeniile companiei dumneavoastră.

Producția și livrarea sustenabile sunt o parte importantă, dar la fel este și instruirea angajaților dumneavoastră pentru a reduce accidentele în munca lor de zi cu zi pe termen lung.

Experiență vastă în industria auto

De multe decenii uvex este un partener apreciat în domeniul securității muncii în industria auto. Acest parteneriat s-a dezvoltat cu mare succes până în zilele noastre, ceea ce se face remarcat prin produse de protecție, materiale, designuri, certificate și distincții specifice branșei. Pe paginile următoare găsiți exemple concrete în acest sens. Aveți încredere în noi, aveți încredere în uvex.

Nostalgia glasses race uvex racer
uvex history many years of experience
uvex boots experience
Rețea și competență internaționale

Industria auto ca industrie globală are nevoie de o asistență globală. La uvex am înțeles acest lucru deja de ani buni și am construit în acest sens o rețea internațională de specialiști în domeniu. Aceștia provin, de exemplu, din dezvoltarea de produs, din vânzări sau din logistică și sunt interconectați foarte bine la nivel internațional.

Cei mai importanți 2 piloni ai asistenței de piață uvex în industria auto sunt:

1. Managementul la nivel de industrie

  • Dezvoltarea și coordonarea centrală a produselor de protecție, serviciilor, precum și concepte de asistență și aprovizionare specifice industriei.

2. International Key Account Management

  • Suport individual pentru clienții aflați in poziții decizionale care doresc câteva contacte de la furnizorul EIP pentru gestionarea internațională a problemelor legate de securitatea muncii și achiziții
  • Modelul de interacțiune Peer-to-Peer de la uvex oferă persoane de contact directe pentru fiecare funcție și nivel decizional la nivelul clientului (a se vedea mai jos):
uvex automotive industry peer-to-peer network

Serviciul central de dezvoltare de piață și asistență clienți pentru domeniul auto este coordonat de echipa International Key Account Management Automotive. Nu ezitați și contactați-ne chiar astăzi echipa.

Siguranță de la experți pentru experți

În calitate de expert în domeniul siguranței vă confruntați zilnic cu provocări care cresc rapid în ceea ce privește echipamentul individual de protecție în construcția de caroserii, la montaj, în ateliere sau direct pe stradă. Se adaugă cu siguranță dorința unui grad ridicat de acceptare a purtării în rândul angajaților, pentru ca aceștia să poarte permanent echipamentul individual de protecție acolo unde acesta este prevăzut. Pe această cale dorim să vă sprijinim direct, să vă însoțim și să creăm împreună cu dumneavoastră inovațiile de mâine.

Indiferent dacă este vorba despre consiliere directă de produs la banda de producție, de includerea de produse medicale ca echipament individual de protecție direct la persoanele care le poartă, de dezvoltarea de designuri individuale, de exemplu pentru protecția picioarelor sau facilitarea ergonomiei pentru angajați – siguranța, calitatea și designul merg la noi mână în mână.

În acest sens vă punem la dispoziție cu plăcere instrumente utile, ca de ex.:

  • Chemical Expert Tool pentru mănuși și salopete de unică folosință
  • Aplicația de consiliere uvex pentru potrivirea încălțămintei dumneavoastră de protecție
  • Consilierul privind nuanța de lentile pentru produsele noastre de protecție a ochilor
  • Instrumentul nostru de programări pentru planificarea mai bună a orarelor individuale de consiliere pentru produsele medicale
  • Sistemul uvex i-gonomics pentru confort măsurabil la purtare în funcție de climă, greutate și putere
  • Traininguri individuale pentru angajați în cadrul uvex academy în Fürth

Doriți să vă echipați angajații cu produse care nu conțin substanțe care afectează aparatul lacrimal? Care sunt furnizate conform standardului VDA și sunt disponibile și prin intermediul furnizorilor de sistem? Echipament individual de protecție care este purtat cu plăcere?

Contactați-ne și lăsați-vă entuziasmați de soluțiile noastre personalizate!

Pachet complet pentru achiziția dumneavoastră

Căutați un partener competent și de încredere, care vă oferă echipamente individuale de protecție din cap până în picioare și care discută în același timp cu dumneavoastră despre căi moderne de achiziție? Atunci la noi sunteți în locul potrivit.

În calitate de furnizor de sisteme de marcă cu competență de producător internațional vă oferim o multitudine de posibilități pentru a vă standardiza și optimiza concomitent procesele de achiziție. Fie prin căi digitale precum platformele de E-Commerce sau conexiune EDI, o aprovizionare prin intermediul furnizorului dumneavoastră de sistem sau chiar prin sisteme de emitere personalizate – suntem pregătiți să vă sprijinim în optimizarea costurilor și îmbunătățirea proceselor.

Convingeți-vă de promisiunea noastră „made in uvex“ și lăsați-vă entuziasmați de pachetul nostru complet economic, ecologic și social.

Putere inovatoare și distincții

Luând în considerare așteptările clienților noștri și utilizarea de tehnologii inovatoare de producție și de proces, dezvoltăm, producem și comercializăm produse pentru protecția muncii și produse care susțin munca, cu respectarea celor mai înalte standarde de calitate, funcționalitate și inovare. Cu un concept complet de servicii, urmărim obiectivul de a genera valoare adăugată măsurabilă pentru clienții noștri din întreaga lume.

Puterea noastră de inovație ne-a adus în ultimii ani numeroase distincții dintre care multe își găsesc aplicare astăzi și în industria auto. Vă prezentăm cu plăcere cele mai noi echipamente individuale de protecție și vă consiliem pe subiectul protecției muncii. Contactați-ne!

German Design Award uvex safety shoes
Sustenabilitate în industria auto

Industria auto se află în cea mai mare perioadă de schimbare din istoricul său. Tranziția actuală de la motorul cu ardere internă la moduri de propulsie alternativă duce la mobilitate sustenabilă, crește în același timp capacitatea concurențială și asigură viitorul industriei. Obiectivul de a reduce emisiile de CO2 este văzut și la uvex ca o prioritate de top pentru viitor. Prin conceptul nostru de sustenabilitate în achiziție și producție, modul în care tratăm energiile și resursele, precum și prin durabilitatea produselor noastre de protecție pentru industria auto dorim să ne aducem o contribuție valoroasă la un mediu sănătos. Mai multe despre conceptul de sustenabilitate la uvex aflați aici.

uvex video on sustainability in PPE products
Christian Kleine-Onnebrink, Teamlead Sector Management Automotive and Logistics

„Industria auto este una dintre cele mai importante ramuri ale economiei la nivel mondial și ne asigură mobilitatea personală indispensabilă. De mai multe decenii, experții uvex în EIP sunt alături de producătorii și furnizorii de automobile și lucrează pentru a oferi angajaților produse de protecție și servicii de înaltă calitate. Echipa noastră automotive este pregătită să vă sprijine și pe dumneavoastră, indiferent dacă sunteți în căutarea unor produse EIP specifice sau doriți concepte speciale de aprovizionare sau de asistență. Contactați-ne, iar noi vă ajutăm cu drag!”

Christian Kleine-Onnebrink (Team Lead Sector Management Automotive & Logistics)

uvex Automotive consulting appointment for the automotive industry

Consultanță cu experții noștri uvex automotive

Sunteți interesat de produsele noastre uvex pentru protecția muncii în industria auto și aveți întrebări sau doriți să discutați despre posibile condiții? Experții noștri uvex automotive vă stau la dispoziție. Trimiteți-ne solicitarea dumneavoastră prin formularul de contact online și obțineți mai multe informații.

SPRE FORMULARUL DE CONTACT

Din cap până în picioare: uvex Safety Expert System

Experții noștri vă ajută la alegerea echipamentului individual de protecție potrivit.

Aflați mai multe

Mai mult sprijin în mod măsurabil

Acestea sunt noile produse uvex i-gonomics 2020!

Descoperiți acum

Regulamentul privind echipamentul individual de protecție

Prevederi privind siguranța & directive pentru siguranță maximă

Aflați mai multe

(numai în limba germană)