uvex: o marcă – o misiune

Protejăm oamenii. Atât la locul de muncă, cât şi în timpul lor liber. Pe linia de asamblare, precum şi pe pârtia de schi. La sudare, precum şi la echitaţie. uvex este o marcă cu următoarea misiune: protecting people.

Marca uvex se bazează pe doi piloni puternici: Produsele uvex sports group includ căşti pentru sporturi de iarnă, ciclism şi echitaţie până la ochelari de schi, sport şi ochelari de agrement; ca partener al sporturilor internaţionale de elită, uvex echipează peste 1.000 de sportivi de top din întreaga lume. În cadrul uvex safety group totul este legat de protecţia muncii: Producem echipamente individuale de protecţie din cap până în picioare – de la casca de protecţie la încălţămintea de protecţie.

Combinarea acestor două lumi într-o singură marcă este mai valoroasă decât suma părţilor sale individuale: Ori de câte ori vedeţi numele uvex scris pe un produs puteţi fi sigur că veţi beneficia de expertiza combinată şi cea mai mare experienţă posibilă în domeniile sportului şi protecţiei muncii. uvex sports şi uvex safety se completează reciproc excelent în dezvoltarea produselor, dar lucrăm perfect cot la cot şi în multe alte sfere – de exemplu, la Red Bull District Ride 2014 în Nürnberg sau la DATEV Challenge Roth 2016. La astfel de evenimente sportive majore, uvex nu este prezentă numai pe pistă, de exemplu, cu căşti de protecţie şi ochelari de protecţie, ci şi în spatele scenei pentru a proteja echipa de service.