Aplicaţii mobile uvex

Soluţii uvex în buzunarul dumneavoastră: Cu aplicaţiile noastre mobile pentru iPhone sau iPad, aveţi tot timpul la îndemână informaţii importante despre protecţia auzului, ochelari de protecţie cu corecţie şi alte subiecte privind protecţia muncii.

Consultat de mărimi uvex pentru iPhone şi iPad

Toată lumea cunoaşte problema. În funcţie de producător, poate aveţi nevoie de o mărime diferită a pantofilor. Perechea potrivită de pantofi poate să varieze chiar şi cu câteva mărimi. Deoarece mărimea potrivită este decisivă pentru funcţia de protecţie a pantofilor, în special la încălţămintea de protecţie, cu această aplicaţie puteţi determina mărimea dumneavoastră personală pentru pantofii uvex. 

Descărcaţi acum gratuit de pe iTunes!

Disponibil în limba germană sau limba engleză

Nuanţe ale lentilelor uvex

Aplicaţia uvex Dezibel pentru iPhone

Cu ajutorul aplicaţiei uvex Dezibel găsiţi oricând şi oriunde protecţia auditivă adecvată pentru dumneavoastră. Pur şi simplu măsuraţi volumul şi veţi primi recomandări de antifoane externe sau antifoane interne pentru protecţia auzului adecvate pentru situaţia curentă.

Descărcaţi acum gratuit de pe iTunes!

Aplicaţia uvex i-3 pentru iPhone

Ochelarii de protecţie uvex i-3 promit să se adapteze optim la orice formă a feţei – datorită piesei de frunte ergonomice, înclinării variabile a braţelor şi altor caracteristici inovatoare. Aici puteţi găsi toate caracteristicile suplimentare ale acestor ochelari extraordinari.

Descărcaţi acum gratuit de pe iTunes!

Disponibilă în limba germană, limba engleză sau limba franceză

Aflaţi despre varietatea şi posibilităţile de utilizare ale ochelarilor de protecţie cu corecţie uvex.

Cum îmbunătăţesc diferitele straturi de acoperire vederea pentru utilizator? Ce material pentru lentile oferă uvex pentru ochelarii de protecţie cu corecţie? Cum este testată stabilitatea lentilelor în cadrul testelor de impact? Cum funcţionează diferite lentile progresive? Aplicaţia web uvex RX oferă în mod clar diferite posibilităţi de configurare a lentilelor pentru diferite cerinţe. Vă ajută să selectaţi tipul optim de ochelari de protecţie cu corecţie care se potriveşte cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Consultaţi aici aplicaţia web uvex RX!