Protecţia ochilor: Configurator ochelari de protecţie

Ochelarii cumpăraţi direct de pe raft în magazin sunt de domeniul trecutului! Cu doar câteva clicuri de mouse, vă puteţi proiecta propria pereche de ochelari de protecţie în culori individuale în configuratorul nostru, puteţi adăuga propriul logo şi puteţi obţine o ofertă de preţ fără obligaţii pentru cantitatea dorită.

Proiectaţi-vă chiar astăzi propria dumneavoastră pereche de ochelari de protecţie

Dacă doriţi ochelarii de protecţie adaptaţi individual pentru dumneavoastră şi angajaţii dumneavoastră, trebuie să parcurgeţi doar trei paşi simpli:

  1. Selectaţi un model din diferitele modele de ochelari de protecţie uvex. 
  2. Încărcaţi în configurator logoul companiei dumneavoastră şi alegeţi culoarea pentru ramă şi braţe.
  3. Alegeţi o lentilă incoloră, o lentilă cu protecţie solară sau o lentilă specială de culoarea chihlimbarului.

Configuraţi-vă acum propria pereche de ochelari de protecţie!

Faceţi clic pe acest link pentru a accesa configuratorul de ochelari de protecţie – pentru cadoul perfect, de exemplu, cu ocazia diferitelor aniversări ale companiei.

Încercaţi acum

uvex i-3

Modelul de ochelari de protecţie uvex i-3 se potriveşte foarte bine tuturor persoanelor – şi tocmai de aceea este purtat cu foarte mare plăcere.

Continuare cu uvex i-3

uvex pheos

Cu aspectul său modern, la modă, modelul de ochelari de protecţie uvex pheos este un accesoriu cu aspect plăcut în munca de zi cu zi.

Continuare cu uvex pheos

uvex pheos s

Versiunea mai mică a ochelarilor uvex pheos este perfectă pentru purtătorii cu un cap mai îngust – dar cu aceleaşi proprietăţi de confort şi protecţie.

Continuare cu uvex pheos s