Clipuri video

Produse în mişcare, oameni în acţiune, protecţia muncii în imagini şi cu sunet – cu clipuri video utile ca să puteţi „experimenta” varietatea de produse uvex şi subiecte disponibile.

uvex – protecting people

Evoluţia este misiunea noastră, revoluţia noastră şi scopul nostru în fiecare zi. Descoperiţi ce înţelegem prin aceasta – în noul nostru material de prezentare.

Protecţia sustenabilă a oamenilor şi a mediului

Prin utilizarea de energie electrică ecologică, furnizori atent selectaţi, stabilirea propriului nostru standard social şi multe alte măsuri ne asumăm responsabilitatea la uvex. Pentru angajaţii noştri. Pentru oamenii pe care îi protejăm cu produsele noastre. Pentru mediu.

Detensionare prin inovaţie: sistemul de produse uvex i-gonomics

Ergonomia este un subiect important la utilizarea echipamentelor individuale de protecţie în procesul de lucru. Sistemul de produse uvex i-gonomics are o contribuţie importantă la detensionarea corpului şi la protecţia preventivă a sănătăţii şi muncii pentru angajaţi.

Companie

Cine se află de fapt în spatele ochelarilor de protecţie, încălţămintei de protecţie sau mănuşilor de protecţie? Ce este un furnizor de sisteme de marcă cu expertiză de producţie pe plan internaţional? În această listă de redare pe YouTube puteţi afla tot ce doriţi despre uvex safety.

O chestiune de siguranţă

În seria noastră de clipuri video „O chestiune de siguranţă” intrăm în fondul lucrurilor: Ce trebuie să port la polizarea unghiulară? De ce se zgârie ochelarii mei de protecţie? Cât de confortabilă poate fi o cască de protecţie? Toate întrebările – precum şi răspunsurile aferente – le găsiţi în lista de redare pe YouTube.

Produse

Produse care protejează oamenii la locul de muncă: În această lista de redare pe YouTube veţi afla ce face ca echipamentul individual de protecţie de la uvex să fie special – şi de ce nu ar trebui să vă mulţumiţi cu mai puţin.

#VăArătămCum

În seria noastră de clipuri video #VăArătămCum vă explicăm cum să utilizaţi corect produsele uvex. Vizionaţi clipul video detaliat cu instrucţiunile de utilizare pentru a afla la ce detalii trebuie să acordaţi atenţie. Toate clipurile video le găsiţi în lista de redare pe YouTube #VăArătămCum.

Toate clipurile video, alte liste de redare şi multe altele sunt disponibile pe canalul nostru de YouTube.