Tur virtual – perfecţionare în domeniul securităţii muncii la uvex academy

Cu o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, centrul uvex academy este partenerul competent pentru formare continuă şi perfecţionare în domeniul securităţii muncii şi ajută participanţii să vadă în mod activ şi practic ce înseamnă cunoştinţele de protecţia muncii. Vă invităm la un tur virtual!

Centrul de testare şi demonstraţii pentru siguranţa muncii

Centrul de testare şi demonstraţii dotat cu echipamente de ultimă generaţie are multe posibilităţi pentru a integra teoria securităţii muncii într-o experienţă practică de perfecţionare: Aparate pentru testele de impact în conformitate cu DIN EN şi STANAG, banc de testare cu laser, camera climatică şi mult mai multe.

Săli de curs

Dotate cu echipamente moderne pentru conferinţe şi seminarii, sălile de curs dispun de spaţiu pentru până la 65 de participanţi. Designul de sală flexibilă permite diferite utilizări ale sălilor de curs: Seminarii, conferinţe, evenimente de presă, evenimente pentru clienţi, simpozioane – totul este posibil.

Mai mult decât securitatea muncii – muzeul uxex

Muzeul creează o punte fascinantă între tradiţie şi viitor, inovaţie şi viziune, între anul 1926 şi prezent. Aici, este adusă la viaţă o perioadă de 90 de ani de istorie a sportului şi a securităţii muncii – cu exponate exclusive de la sportivi de top care au obţinut performanţe de top şi victorii în întreaga lume utilizând produse uvex.

Bistroul din cadrul uvex academy

Bistroul din cadrul uvex academy oferă un loc pentru ca participanţii să se relaxeze, să se cunoască reciproc şi să poarte discuţii legate de fiecare eveniment. Fie că este vorba de perfecţionare, conferinţe, simpozioane sau evenimente – aici ne răsfăţăm întotdeauna oaspeţii cu diversitate culinară şi diferite surprize.