Soluţii ortopedice

Dacă dumneavoastră sau angajaţii dumneavoastră nu puteţi purta încălţăminte de protecţie convenţională – de exemplu, din cauza picioarelor foarte largi sau a bolilor cum ar fi diabetul – ajustările ortopedice ale pantofilor şi inserţiile personalizate confortabile oferite de noi vă vor ajuta.

Problemele de picioare se numără printre bolile civilizaţiei şi angajaţilor cu probleme de picioare le este adesea imposibil să poarte încălţăminte de protecţie convenţională. Cu toate acestea, de la revizuirea Regulamentului DGUV 112-191, inserţiile personale nu mai au voie să fie purtate în încălţămintea de protecţie. În schimb, angajatorul trebuie să se asigure că este disponibilă încălţăminte de protecţie ortopedică.

La nivel naţional, experţii noştri în încălţăminte ortopedică şi furnizorii certificaţi de sisteme uvex medicare dezvoltă soluţii personalizate pentru gama noastră existentă de protecţie a picioarelor. Pentru dumneavoastră, acest lucru înseamnă acces rapid la partenerii contact din toată Germania şi un stil uniform pentru încălţămintea de protecţie utilizată în compania dumneavoastră. Toate soluţiile noastre trec printr-o examinare de tip efectuată de Prüf- und Forschungsinstitut Pirmasens e. V. sau TÜV Rheinland.

Ajustările ortopedice ale pantofilor – adică modificări în talpa exterioară a încălţămintei de protecţie uvex – includ:

  • pantofi ortopedici cu înălţare de maxim 3 cm
  • talpă cilindrică
  • talpă tip fluture
  • înălţare pe marginea interioară sau exterioară

În plus sau alternativ, oferim, de asemenea, inserţii personalizate confortabile adaptate individual din punct de vedere ortopedic.

Vă rugăm reţineţi următorul aspect!

Ajustările ortopedice ale pantofilor uvex şi inserţiile personalizate confortabile sunt certificate numai cu majoritatea încălţămintei de protecţie uvex. Pentru a evita riscurile pentru sănătate, este imperativ să alegeţi încălţămintea de protecţie potrivită pentru produsul ortopedic utilizat.

Încălţămintea noastră de protecţie certificată pentru ajustări ortopedice se bazează pe tehnologii uvex dovedite. Modele adecvate pot fi identificate prin simbolul uvex medicare.

Cum să găsiţi încălţămintea de protecţie perfectă cât mai repede posibil:

În calitate de persoană vizată sau purtător: Vă rugăm să luaţi legătura cu angajatorul dumneavoastră.

În calitate de angajator: Vă rugăm să contactaţi una dintre companiile noastre partenere de sisteme ortopedice prin funcţia Căutare distribuitor, luaţi legătura direct cu noi sau discutaţi cu consultantul dumneavoastră de sisteme uvex.

În calitate de companii specializate în produse ortopedice: Puteţi achiziţiona materialele certificate de uvex pentru încălţăminte de protecţie destinate inserţiilor personalizate confortabile şi ajustărilor ortopedice ale pantofilor. Puteţi deveni şi membru al reţelei de parteneri de sisteme uvex. Vă rugăm luaţi legătura cu noi pentru a stabili o întâlnire în persoană.

Aveţi întrebări legate de soluţiile ortopedice?

Erika Boros
UVEX SAFETY Hungaria Bt.
Terstyánszky u. 23.
2083 Solymár
Hungary

Telephone: +36 26 560093
Fax: +36 26 560092

Imagini: