uvex add-on: Kitul dumneavoastră de personalizare şi confort

Pentru ca îmbrăcămintea noastră de protecţie şi îmbrăcămintea noastră de lucru să se potrivească ca o mănuşă cerinţelor dumneavoastră, cu uvex add-on vă oferim posibilitatea de a vă personaliza articolele de îmbrăcăminte cu logourile şi emblemele dumneavoastră sau de a le dota cu funcţii suplimentare.

Dacă aveţi nevoie de informaţii despre modul în care se pot aplica logourile şi emblemele pe anumite produse, puteţi găsi informaţii mai detaliate direct la produse.

Aplicarea de embleme

Doriţi să aplicaţi logoul dumneavoastră pe buzunarul de la piept, o emblemă mare pe spate sau numele mărcii pe partea din faţă la o pereche de pantaloni cu pieptar? Putem adăuga logoul dumneavoastră, aşa cum doriţi, reprodus după original conform specificaţiilor dumneavoastră. De asemenea, putem utiliza şi embleme existente ca şablon. Aplicarea poate fi efectuată cu diferite metode – de exemplu, ca emblemă brodată, ca petic, imprimare prin transfer, imprimare serigrafică sau broderie directă. Consilierii noştri experţi vă sprijină în selectarea procedurii corecte, iar echipa de asigurare a calităţii verifică în avans ca dimensiunile logoului, procedura şi articolele de îmbrăcăminte să se potrivească în mod optim.

Versiuni de aplicare:

Funcţii de protecţie suplimentare

În funcţie de nevoile dumneavoastră individuale, puteţi adăuga mai multă siguranţă şi vizibilitate pantalonilor şi jachetelor de lucru selectate – sub formă de buzunare pentru genunchiere sau benzi de avertizare. Vă rugăm să reţineţi că îmbrăcămintea de lucru personalizată în acest fel nu este o îmbrăcăminte de protecţie certificată.

Prezentare generală a funcţiilor de protecţie (faceţi clic pe ele pentru mărire):

Personalizarea potrivirii

Nici scurtarea nu este o problemă – de exemplu, în cazul în care lungimea picioarelor la pantaloni nu îndeplineşte pe deplin cerinţele dumneavoastră. O pereche de pantaloni lungi poate fi transformată rapid într-o pereche de bermude. Nici scurtarea individuală a tivului nu este vreo problemă. Angajaţii dumneavoastră se vor simţi cu siguranţă confortabil!

Aveţi întrebări? Luaţi legătura cu noi!

Corporate Fashion
UVEX SAFETY Textiles GmbH
Robert-Schuhmann-Str. 33
08236 Ellefeld
Germany

Telephone: 03745 740-0
Fax: 03745 6109

şi

Bogdan Ivanoiu
UVEX SAFETY GROUP GmbH & Co. KG

Telephone: +40 742 122277