Produse de protecţie a ochilor premiate

Ochelarii de protecţie de la uvex au primit, printre altele, următoarele premii şi distincţii:

PLUS X Award 2020 pentru cel mai mare nivel de satisfacţie a clienţilor în categoria ochelari de protecţie

Cât de fiabilă este o promisiune de marcă şi cât de mulţumiţi sunt germanii cu marca lor după cumpărare? Aproximativ 3.509 persoane au răspuns la sondajul în baza căruia se acordă premiul pentru inovaţie pentru calitatea mărcii şi au decis: uvex safety oferă cel mai mare nivel de satisfacţie a clienţilor în categoria ochelari de protecţie! Suntem foarte mulţumiţi că am primit această distincţie şi sperăm să continuăm să convingem cu produsele noastre conform motto-ului nostru protecting people.

Aflaţi mai multe despre PLUS X Award 2020
Descoperiţi modelele uvex megasonic

Red Dot Product Design Award 2020 pentru uvex i-5

uvex i-5 şi-a dovedit performanţa ieşită din comun în diferite teste. Distincţii precum Red Dot Product Design Award 2020 demonstrează că este un produs convingător şi în ceea ce priveşte designul.

Descoperiţi modelele uvex i-5

Red Dot Product Design Award 2020 şi pro-K Award Winner 2020 – categoria „Outdoor”: uvex megasonic

uvex megasonic este un model inovator de ochelari de protecţie tip goggle cu fixare etanşă cu o formă nouă a lentilei, care asigură un câmp vizual maxim pentru purtător. Acest lucru asigură protecţia purtătorului într-o gamă largă de domenii de utilizare. Ochelarii de protecţie tip goggle cu fixare etanşă uvex megasonic oferă confort maxim la purtare, pe lângă un nivel ridicat de protecţie şi calitate. Designul fără ramă impresionează prin orientarea sa sportivă.

Verdictul juriului:
„Vizibilitate maximă şi confort plăcut la purtare. Câmp vizual şi siguranţă combinate în mod optim.”

Aflaţi mai multe despre pro-K Award 2020
Descoperiţi modelele uvex megasonic

 

„Plus X Award - Cel mai bun produs al anului 2018” şi „Plus X Award - înaltă calitate, design, funcţionalitate” pentru uvex x-fit pro

Pe lângă un premiu Plus X Award pentru „Cel mai bun produs al anului 2018”, am primit trei sigilii de calitate Plus X pentru modelele uvex x-fit pro – în următoarele categorii:

  • înaltă calitate
  • design
  • funcţionalitate 

Aflaţi mai multe despre PLUS X Award 2018
Descoperiţi modelele uvex x-fit pro

iF Design Award 2018 pentru uvex x-fit şi uvex x-fit pro

Protejat optim la fiecare utilizare – şi perfect echipat: Ochelarii de protecţie din gama uvex x-fit pot fi adaptaţi individual la cerinţele dumneavoastră. Pentru şi mai multă siguranţă şi performanţă. De aceea, aceşti ochelari au fost desemnaţi câştigătorul binemeritat al premiului iF Design Award 2018.

Aflaţi mai multe despre iF Design Award 2018
Descoperiţi gama uvex x-fit

German Design Award Winner 2018 pentru uvex pheos cx2

Stilul se îmbină cu confortul, iar siguranţa se îmbină cu designul: uvex pheos cx2 primeşte şi o altă distincţie prin care se recunoaşte combinaţia reuşită dintre aspect şi funcţionalitate.

uvex pheos cx2
Spre pagina German Design Award 

pro-K award Winner 2017 pentru uvex pheos cx2

Cu uvex pheos cx2 stabilim noi standarde pentru ochelari de protecţie profesionali – şi juriul renumitului premiu pro-K Award a fost de aceeaşi părere. Din anul 1979, pro-K Industrieverband Halbzeuge und Konsumprodukte aus Kunststoff e.V. oferă această distincţie produselor remarcabile fabricate din plastic.

uvex pheos cx2
Comunicat de presă
Detalii despre pro-K Award

Red Dot Product Design Award 2016 pentru uvex pheos cx2

uvex pheos cx2 şi-a dovedit performanţa ieşită din comun în diferite teste. Distincţii precum Red Dot Product Design Award 2016 demonstrează că este un produs convingător şi în ceea ce priveşte designul.

uvex pheos cx2
Comunicat de presă
Detalii despre Red Dot Product Design Award

Marca secolului – Stars 2016 pentru uvex astrospec 2.0

uvex safety group şi unul dintre cele mai importante produse ale sale, ochelarii de protecţie, au fost numite în categoria „Stars 2016” din ediţia 2016 a volumului „Mărcile secolului”.  Compendiul este publicat la fiecare trei ani de editura „Deutsche Standards” şi prezintă cele mai cunoscute şi mai puternice mărci germane din diferite industrii.

„Suntem încântaţi că am primit această distincţie! Ea confirmă investiţiile făcute în comunicarea noastră de marcă şi ne motivează să ne axăm în continuare pe această cale”, a declarat Stefan Brück, CEO-ul uvex safety group la ceremonia „Stars 2016” organizată la Berlin.

După ce ochelarii de ski uvex au fost deja incluşi în categoria „Mărcile secolului” în 2010, bine-cunoscutul consiliu consultativ a decis acum să acorde această distincţie şi ochelarilor de protecţie folosind drept exemplu modelul astrospec 2.0 uvex.

uvex astrospec 2.0
Comunicat de presă
Toate mărcile secolului (2016)

iF Design Award 2015 pentru uvex u-sonic

Ochelarii de protecţie tip goggle cu fixare etanşă uvex u-sonic a primit premiul iF Design Award 2015. Acest model de ochelari combină protecţia maximă pentru întreaga zonă a ochilor, caracteristici climatice bune şi o potrivire excelentă, prin care se evită punctele de presiune neplăcute – şi convinge astfel şi juriul concursului.

uvex u-sonic
Comunicat de presă
Aflaţi mai multe despre iF Design Award

 

Red Dot Product Design Award 2014 pentru uvex astrospec 2.0

Ochelarii de protecţie uvex astrospec 2.0 au fost premiaţi cu Red Dot Product Design Award 2014 pentru calitatea ridicată a designului.

uvex astrospec 2.0
Aflaţi mai multe despre Red Dot Product Design Award

 

German Design Award Winner 2013 pentru uvex pheos

Ochelarii de protecţie uvex pheos primesc un nou premiu: În 2013, modelul a fost desemnat de juriul German Design Award drept unul dintre câştigători în categoria Design.

uvex pheos
Aflaţi mai multe despre German Design Award

 

iF Product Design Award 2013 pentru uvex pheos

Ochelarii de protecţie uvex pheos primesc în 2013 premiul iF Product Design Award. 

uvex pheos
Aflaţi mai multe despre iF Product Design Award

Les Trophées Expo Protection 2012 pentru uvex i-3

Pe lângă desemnarea sa drept Produsul Anului, modelul de ochelari de protecţie uvex i-3 a primit şi premiul francez Preis Les Trophées 2012.

uvex i-3

Inovator al anului 2011 în Top 100

Cu unitatea sa strategică de afaceri „Eyewear”, uvex Arbeitsschutz GmbH este numită una dintre cele 100 cele mai inovatoare companii din Germania din sectorul IMM-urilor în 2011. În plus, un proces de inovare bine definit a asigurat clasarea companiei pe primul loc în categoria „Procese şi organizaţii inovatoare”. 

Spre ochelarii de protecţie uvex

 

German Design Award Special Mention 2013 pentru uvex i-3

Juriul German Design Award a premiat în 2013 nu un model, ci două modele de ochelari de protecţie uvex: Pe lângă premiul acordat modelului uvex pheos, modelul uvex i-3 primeşte premiul German Design Award în categoria Special Mention.

uvex i-3
Aflaţi mai multe despre German Design Award