Produse de protecţie a capului premiate

Căştile de protecţie şi şepcile de protecţie de la uvex au primit, printre altele, următoarele premii şi distincţii:

Premiul pro-K Award 2018 pentru uvex perfexxion

uvex perfexxion este o cască de protecţie inovatoare, care îndeplineşte diferite standarde datorită aplicării unei abordări holistice a dezvoltării şi, prin urmare, poate fi utilizată în numeroase domenii de utilizare. Verdictul dat de juriul premiului pro-K Award: „Sistem de fixare versatil cu tehnologie de închidere inovatoare.”

Aflaţi mai multe despre pro-K Award

Premiul pro-K Award Gold 2016 pentru sistemul de cască uvex pheos

„Protecţie flexibilă pe toată linia. Manevrare bună şi combinaţie ingenioasă a trei funcţii: protecţia capului, protecţie auditivă şi protecţia ochilor”, aşa a explicat juriul premiului pro-K Award 2016 desemnarea sistemului de cască uvex pheos drept câştigător.

Casca de protecţie şi viziera sistemului de cască uvex pheos pot fi conectate rapid şi uşor printr-un sistem de închidere magnetică. Ambele componente sunt adaptate una la cealaltă, astfel încât greutatea căştii este distribuită uniform pe întreaga zonă a capului şi când este utilizată împreună cu viziera. Viziera uvex pheos poate fi utilizată cu uşurinţă chiar şi pe perioade lungi de timp fără să lase puncte de presiune pronunţate. Sistemul cu vizieră din policarbonat contribuie puţin la greutatea totală mică a sistemului – dar mult mai mult la confortul la purtare.

Urmăriţi clipul video „Cât de comodă poate fi o cască de protecţie”
Aflaţi mai multe despre pro-K Award

Premiul pro-K Award Gold 2015 pentru uvex u-cap sport

Şapca de protecţie uvex u-cap sport a primit premiul pro-K Award Gold 2015 în categoria „Outdoor”. Verdictul juriului: „O soluţie elegantă pentru protecţia muncii – protecţia capului în stil sportiv şi cu design contemporan.”

Şapca de protecţie inovatoare uvex u-cap sport este livrată fără căptuşeală de protecţie. În schimb, elementele de amortizare cu structură în formă de fagure încorporate în calotă asigură faptul că forţele care apar sunt amortizate la un nivel minim acceptabil.

Deschideţi pagina cu produse
Aflaţi mai multe despre pro-K Award


German Design Award Special Mention 2014 pentru uvex pheos

Casca de protecţie la locul de muncă uvex pheos este premiată în 2014 cu German Design Award în categoria Special Mention.

Urmăriţi clipul video „Cât de comodă poate fi o cască de protecţie”
Aflaţi mai multe despre German Design Award

Premiul iF Product Design Award 2013 pentru uvex pheos IES

Casca de protecţie uvex pheos IES primeşte în 2013 premiul iF Product Design Award. După mai mult de 60 ani de activitate ca interfaţă dintre design şi mediul de afaceri, iF organizează în prezent una dintre cele mai prestigioase competiţii de design din lume. 

Deschideţi pagina cu produse
Aflaţi mai multe despre iF Design Award