Produse de protecţie a mâinilor premiate

Mănuşile de protecţie de la uvex, respectiv fabricile de producţie ale acestora au primit, printre altele, următoarele premii şi distincţii:

Cea mai inovatoare companie în Germania în 2020: Revista economică Capital premiază uvex safety gloves

Revista economică germană Capital şi liderul de piaţă la colectarea şi analiza datelor, Statista, au identificat cele mai inovatoare companii din Germania în cadrul unui studiu cuprinzător cu experţi. Producătorul de mănuşi de protecţie UVEX SAFETY Gloves GmbH & Co. KG cu sediul în Lüneburg se numără printre aceştia şi a fost premiat în categoria „Producători de bunuri de consum din categoria cu 251 până la 1000 de angajaţi” / tipul de inovare produse şi servicii. Aceasta este o mare confirmare a angajamentului uvex la locaţia din Germania şi a conceptului „Made in Germany”.

Spre mănuşile de protecţie uvex
Link spre comunicatul de presă

 

Inovator al anului 2018 în Top 100 – categoria cu peste 250 de angajaţi

În calitate de cel mai mare producător european de mănuşi de protecţie, UVEX SAFETY Gloves GmbH & Co. KG cu sediul în Lüneburg concurează cu succes şi în 2018 cu marile companii internaţionale. Cu distincţia Inovator al anului 2018 , uvex face parte din nou din top 100 de companii cu peste 250 de angajaţi – şi unul dintre campionii ascunşi în sectorul IMM-urilor din Germania.

Spre mănuşile de protecţie uvex
Aflaţi mai multe despre Top 100 Award
Spre comunicatul de presă

 

Inovator al anului 2013 în Top 100 în clasa de mărime B

Centrul uvex safety gloves a fost desemnat Inovator al anului 2013 în Top 100 în clasa de mărime B. Astfel, producţia noastră de mănuşi face parte dintr-un cerc select de companii mijlocii de succes şi inovatoare: „TOP 100 aduce în prim-plan forţa de inovare şi sustenabilitatea companiei dumneavoastră.”

Spre mănuşile de protecţie uvex
Aflaţi mai multe despre Top 100 Award