La expoziţia A+A organizată în octombrie 2017 am început să pavăm drumul spre viitor. Cu tehnologie. Cu concepte de echipamente individuale de protecţie sustenabile. Şi, desigur, cu o mulţime de produse noi, inovatoare – acestea sunt cele mai importante:

salt la căşti de protecţie
salt la ochelari de protecţie
salt la protecţie auditivă
salt la măşti de protecţie respiratorie
salt la îmbrăcăminte de protecţie şi îmbrăcăminte de lucru
salt la mănuşi de protecţie
salt la încălţăminte de protecţie
salt la echipamente individuale de protecţie personalizate

 

Căşti de protecţie

Cu uvex perfexxion, avem în ofertă prima cască care poate fi purtată în conformitate cu standardele industriei, ca şi cască industrială, o cască de alpinist sau o cască de ciclism. Poziţionarea sa ergonomică perfectă şi climatizarea optimă fac purtarea sa deosebit de confortabilă. Citiţi mai multe şi în comunicatul de presă.

Datorită noilor variante de culori, există noi membri şi în celelalte familii de căşti de protecţie dovedite.

 

 

 

Ochelari de protecţie

Noul nostru model uvex pheos cx2 sonic dovedeşte că poate exista un design compact şi o senzaţie plăcută la purtare şi pentru ochelarii de protecţie tip goggle cu fixare etanşă! Greutatea sa redusă, caracteristicile climatice bune şi fixarea etanşă confortabilă fac din acest model de ochelari produsul uvex i-gonomics optim.

În plus, ne-am extins gama existentă de ochelari de protecţie cu modele noi – sau combinaţii noi de ochelari, straturi de acoperire şi nuanţe ale lentilelor. Legat de nuanţare: Am dezvoltat un nou consultant online ca să puteţi găsi întotdeauna nuanţarea potrivită pentru ochelarii de protecţie pentru domeniul dumneavoastră de utilizare – încercaţi consultantul chiar acum!

 

 

Protecţie auditivă

Seria uvex K include antifoanele noastre externe pentru protecţia auzului confortabile, sigure şi fiabile. Pentru a completa adecvat oferta din această familie de produse populare, am extins-o acum adăugând antifoane externe pliabile, antifoane externe cu nivel foarte ridicat de atenuare a zgomotului şi antifoane externe pentru copii şi adolescenţi.

 

 

Măşti de protecţie respiratorie

Noua supapă patentată de la masca de protecţie respiratorie uvex v-ionics cu structură bionică face respiraţia mult mai uşoară – pentru un confort mai plăcut la purtare şi siguranţă maximă la locul de muncă. De aceea, masca FFP2 este o completare valoroasă la sistemul nostru de produse uvex i-gonomics.

Noua noastră linie de măşti uvex silv-Air premium oferă măşti confortabile în toate cele trei clase de protecţie: FFP1, FFP2 şi FFP3. Acestea protejează utilizatorii extrem de fiabil şi pot fi purtate foarte bine în combinaţie cu majoritatea ochelarilor noştri de protecţie.

 

 

Îmbrăcăminte de protecţie şi îmbrăcăminte de lucru

O versiune reînnoită a colecţiei de îmbrăcăminte collection 26, linia sportivă şi robustă uvex syneXXo, modele nou dezvoltate de tricouri şi pantaloni cu protecţie la tăiere, îmbrăcămintea de lucru ultra-modernă uvex suXXeed cu potrivire perfectă şi funcţionalitate excelentă şi multe altele – uvex a regândit anul acest de la zero tema îmbrăcăminte de protecţie şi îmbrăcăminte de lucru. Eforturile ne-au fost recompensate, printre altele, cu premiul Plus X Award!

 

 

Mănuşi de protecţie

Noile mănuşi de protecţie fără cusături uvex synexo promit o sinergie perfectă dintre confort şi protecţie. Zonele de protecţie întărite sunt perfect adaptate tuturor activităţilor, de la lucrări de precizie până la condiţii grele de lucru, stabilind noi standarde de funcţionalitate şi confort la purtare.

Dar există inovaţii şi în domeniul mănuşilor de protecţie la tăiere – cum ar fi uvex C500 M foam sau uvex C5.

 

 

Încălţăminte de protecţie

Familia noastră de pantofi uvex 2 de succes are acum un nou membru: Noile modele cu VIBRAM® asigură un climat relaxat pentru picior, chiar şi în condiţii dificile. Iar dacă doriţi un design mai uşor şi puţin mai sportiv, încălţămintea de protecţie uvex 1 nou lansată este un produs uvex i-gonomics care combină confortul şi siguranţa într-un mod fără precedent.

 

 

Echipament individual de protecţie personalizat

Am dezvoltat un produs  uvex i-gonomics şi pentru domeniul antifoane otoplastice: uvex high-fit u-cut HC. Cu designul său inovator, acesta îmbunătăţeşte confortul la purtare în comparaţie cu antifoanele otoplastice convenţionale şi asigură o percepţie auditivă optimă fără a afecta proprietăţile de atenuare a zgomotului. Produsul este disponibil şi ca variantă pe pavilionul urechii sub numele uvex high-fit u-cut FC.

La ochelarii de protecţie cu corecţie, noile noastre rame sportive RX combină individualitatea şi fixarea etanşă cu potrivirea şi protecţia.