Mănuşi de protecţie împotriva substanţelor chimice uvex profastrong NF33 Mănuşi de protecţie împotriva substanţelor chimice uvex profastrong NF33

Mănuşi de protecţie împotriva substanţelor chimice uvex profastrong NF33

Cod produs: 60122

  • structură de prindere pentru manevrarea în siguranţă a lichidelor nocive
  • certificare conform EN 388:2016 (4 1 0 1 X) şi EN ISO 374-1:2016/tip A (A J K L O T)
  • rezistenţă la abraziune foarte mare
  • rezistenţă foarte bună la substanţe chimice şi adecvate pentru uz alimentar

 

uvex profastrong NF33 – substanţe chimice manevrate oricând în siguranţă

Îndrăgitele mănuşi de protecţie împotriva substanţelor chimice uvex profastrong NF33 strălucesc datorită foarte bunei rezistenţe mai ales la manevrarea unor cantităţi mari de uleiuri, grăsimi şi lichide.

 

Caracteristici generale

  • mănuşi de protecţie împotriva substanţelor chimice NBR, sensibile, cu pluşare cu bumbac
  • complet acoperite cu NBR (cauciuc nitril), cca. 0,38 mm
  • culoare: verde
  • disponibile în mărimile: 7 - 10

 

Caracteristici de protecţie

  • certificare conform EN 388:2016 (4 1 0 1 X) şi EN ISO 374-1:2016/tip A (A J K L O T)
  • rezistenţă bună la abraziune mecanică
  • prindere sigură în medii umede şi ude datorită structurii de prindere de pe interiorul palmei
  • rezistenţă bună la cantităţi mari de uleiuri, grăsimi, acizi şi baze

 

Caracteristici de confort

  • simţ tactil şi în vârful degetelor bun
  • potrivire bună
  • Flexibilitate ridicată

 

Domenii de utilizare

Mănuşi de protecţie cu pluşare cu bumbac şi NBR, adecvate pentru manevrarea de substanţe chimice în:

  • industria auto
  • industria chimică
  • industria tipografică
  • zone de laborator
  • industria alimentară

 

Descărcări

Fişa tehnică a produsului

Specifications Mănuşi de protecţie împotriva substanţelor chimice uvex profastrong NF33

Attribute Value
Particularităţi pentru uz alimentar, Protecţie împotriva virusurilor
Tip produs protecţie chimică
Familie de produse uvex profastrong
Versiune de execuţie cca 33 cm, Interiorul palmei cu structură de prindere, cu manşetă
Strat de acoperire cauciuc nitrilic (NBR)
zonă acoperită întreaga mănuşă
Sistem de produse Construction, health care
Standard EN 388:2016, EN 374-1:2016
Standarde EN 388:2016 (4 1 0 1 X), EN ISO 374-1:2016/tip A (A J K L O T)
adecvat pentru uz alimentar da
Adecvare pentru uz alimentare apos (pH > 4,5), acid (pH < 4,5), alcoolic, uscat (neunsuros) , unsuros (R2 = unt, margarină), unsuros (R3 = peşte, brânză), unsuros (R4 = carne, pasăre), unsuros (R5 = biscuiţi, produse de panificaţie)
Material Pluşare cu bumbac
Culoare verde
Mărime 7, 8, 9, 10
Condiţii de mediu ud, Oily
Utilizare Aplicabil în mai multe domenii, industria auto, industria chimică, industria tipografică, prelucrarea alimentelor, laborator
Certificate Adecvare pentru uz alimentar
Segment lucrări de zugrăvit şi tapetat
 Aqueous pH > 4.5Acidic pH < 4.5AlcoholicFattyDry (non-fatty)
Examples Non-alcoholic beverages, fruit, eggs, vegetables, crustaceans Vinegar, yeast, milk, yoghurt Wine, spirits, liqueurs Olive oil (R1), butter and margarine (R2), fish, cheese and baked goods (R3), meat and poultry (R4), sandwiches and deep-fried pastries (R5) Bread, rice, pasta, tea, spices, pulses
uvex phynomic airlite A ESD
YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex profi ergo YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex contact ergo YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex phynomic C3 YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex pynomic C5 YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex rubiflex (orange) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex rubiflex S (blue/green) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex profastrong NF 33

YES

YES YES YES (R2 to R5) YES
uvex u-fit YES YES YES YES (R3 to R5) YES
uvex phynomic foam YES YES YES YES (R5) YES
uvex phynomic lite/uvex phynomic lite (w) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex unilite thermo YES YES YES NO YES
uvex u-fit strong N2000 YES NO YES YES (R3 to R5) YES
uvex u-fit lite YES NO YES YES (R3 to R5) YES
uvex u-chem 3300 YES YES YES YES (R2 to R5) YES
uvex u-fit ft YES YES YES YES (R1 to R5) YES


Further information, including test principles, is available on request.

Share Print