Ochelari de protecţie cu confort deosebit la purtare – aşa pot fi caracterizaţi ochelarii de protecţie tip goggle cu fixare etanşă din gama uvex ultrasonic. Ochelarii de laborator moderni, disponibili şi ca ochelari de protecţie pentru sudură, îndeplinesc standardele de siguranţă EN 166 (protecţia individuală a ochilor) şi EN 170 (filtru de protecţie UV), respectiv EN 172 (filtru de protecţie solară pentru utilizare industrială).

Astfel, ochelarii de protecţie completă tip goggle cu fixare etanşă într-un design sportiv oferă protecţie fiabilă nu numai împotriva aşchiilor, ci şi împotriva soarelui (protecţie UV 400). Ochelarii cu două componente (dure şi moi) din gama uvex ultrasonic se mulează individual pe faţă şi astfel permit purtarea lor pe termen lung fără formarea de puncte de presiune. În plus, confortul la purtare este mărit de ventilaţia excelentă.

Datorită formei sale, modelul uvex ultrasonic este conceput şi ca ochelari de laborator pentru purtătorii de ochelari şi ca ochelari de protecţie pentru sudură pentru purtătorii de ochelari. Ochelarii de protecţie permit purtarea lor fără probleme şi în mod confortabil peste ochelarii normali cu corecţie.

Caracteristici speciale ale ochelarilor de protecţie pentru sudură şi ochelarilor de laborator uvex ultrasonic

  • ochelari de protecţie tip goggle cu fixare etanşă cu design sportiv, adecvaţi şi ca supraochelari de protecţie
  • este posibilă înlocuirea cu uşurinţă a lentilei
  • protecţie laterală suplimentară a zonei ochilor
  • nu există probleme de presiune la utilizarea pe termen lung datorită combinaţiei de componente dure şi moi
  • cu tratament antiaburire, pe exterior extrem de rezistent la zgârieturi şi la substanţe chimice datorită tehnologiei de acoperire uvex supravision
  • protecţie UV 400 sigură
  • cu certificare conform EN 166 şi EN 170, respectiv EN 172