Siguranţă maximă şi confort plăcut la purtare – astfel sunt caracterizate căştile de protecţie din seria pheos. Fie în versiunea cască forestieră, cască de protecţie în construcţii, casca de protecţie cu vizieră sau cască de alpinist – căştile de protecţie pheos oferă protecţie premium pentru o varietate de domenii.

Soluţiile de protecţie a capului din gama uvex pheos sunt, de asemenea, compatibile cu alte echipamente de protecţie. Aveţi nevoie de o cască forestieră cu sită metalică şi protecţie pentru gât, o cască de lucru cu lampă, o cască de protecţie cu vizieră sau o cască de protecţie în construcţii cu protecţie auditivă? Gama pheos poate fi combinată cu uşurinţă cu multe alte echipamente individuale de protecţie (EIP) uvex safety din categoriile protecţia ochilor, protecţie pentru gât şi protecţie auditivă.

La dezvoltarea produselor pentru protecţia capului pheos s-a pus un accent deosebit şi pe o poziţionare fixă şi sigură şi un confort maxim. Din acest motiv, la majoritatea căştilor de protecţie pentru cap pheos se utilizează curele de bărbie cu fixare în 4 puncte. Acestea sunt echipate cu un sistem de fixare prin bandă textilă în şase puncte şi pot fi reglate în lăţime prin intermediul unui sistem cu buton rotativ. Desigur, casca de protecţie uvex pheos este disponibilă în multe culori diferite pentru a fi pe placul utilizatorului.

Produsele pentru protecţia capului din gama uvex pheos îndeplinesc întotdeauna cele mai exigente cerinţe şi standarde. Toate căştile de protecţie uvex pheos sunt certificate în conformitate cu EN 397 cu marcaj suplimentar pentru temperaturi foarte scăzute (-30°C). Produsele pentru protecţia capului care îndeplinesc cerinţele acestui standard trebuie să ofere în primul rând protecţie „împotriva obiectelor care cad şi consecinţelor acestora, cum ar fi leziunile cerebrale şi fracturile craniene”. Majoritatea produselor pheos sunt, de asemenea, potrivite pentru protecţia împotriva stropilor de metal (MM = „Molten Metal” - metal topit). Puteţi afla mai multe despre cerinţele standardului EN 397 pentru protecţia capului în secţiunea noastră de cunoştinţe.

În plus, anumite căşti de protecţie pheos oferă proprietăţi speciale suplimentare pentru domenii de utilizare speciale

  • uvex pheos alpine – certificată drept cască de alpinist conform EN 12492
  • uvex pheos E, E-WR şi E-S-WR – certificată pentru lucrări electrice conform EN50365 (1000 V c.a.)
  • Cască pentru lucrări forestiere uvex pheos | Cască forestieră – certificată pentru lucrări forestiere conform EN 166, EN 173, EN1731 şi EN352-1

uvex pheos – produse pentru protecţia capului pentru fiecare situaţie