Numai ochelarii de protecţie care se potrivesc bine oferă confort la purtare – de aceea am proiectat ochelarii de protecţie uvex i-3. Datorită tehnologiei cu 3 componente a ochelarilor de protecţie uvex i-3, acest model se adaptează la fiecare faţă, făcându-l extrem de confortabil la purtare şi asigurând o potrivire extrem de sigură. Cu toate acestea, seria de ochelari de protecţie uvex i-3 nu face compromisuri în ceea ce priveşte protecţia.

Tehnologia uvex supravision excellence folosită la seria de ochelari de protecţie uvex i-3 oferă o acoperire extrem de rezistentă la zgârieturi şi la substanţe chimice pe exteriorul ochelarilor de protecţie, precum şi funcţie antiaburire pe interior timp de cel puţin 16 secunde.

De asemenea, modelul modern de ochelari de protecţie uvex i-3 îndeplineşte standardele de siguranţă EN 166 (protecţia individuală a ochilor) şi EN 170 (filtru de protecţie UV), respectiv EN 172 (filtru de protecţie solară pentru utilizare industrială). În plus, ochelarii de protecţie oferă o potrivire fără presiune, chiar şi atunci când sunt purtaţi pe perioade îndelungate de timp.

Caracteristici speciale ale seriei de ochelari de protecţie uvex i-3

  • ochelari de protecţie la modă, cu 3 componente şi caracteristici inovatoare
  • 100% fără metal
  • certificată conform EN 166 (protecţia individuală a ochilor) şi EN 170 (filtru de protecţie UV), respectiv EN 172 (filtru de protecţie solară pentru utilizare industrială)
  • protecţie fiabilă asigurată de potrivirea perfectă: înclinarea braţelor laterale pe mai multe niveluri permite purtătorului să regleze ochelarii pentru a se potrivi feţei sale
  • acoperire extrem de rezistentă la zgârieturi şi la substanţe chimice pe exterior (uvex supravision excellence)
  • filtru de protecţie solară pentru protecţie sigură UV 400
  • punte nazală moale şi reglabilă, capete de braţe moi, antialunecare şi braţe laterale articulate fără metal (tehnologie cu 3 componente) pentru confort ridicat la purtare şi pentru a evita formarea punctelor de presiune

uvex i-3 – ochelarii de protecţie care se potrivesc