Încălţămintea de protecţie uvex 2 trend – siguranţă şi confort redefinite

Ziua de lucru nu poate fi mai versatilă de atât: Indiferent dacă este vorba de asamblare sau de producţie, în interior sau în exterior: Încălţămintea de protecţie uvex 2 încorporează multe tehnologii dovedite într-o gamă modernă de produse la preţuri acceptabile proiectată pentru aplicaţii medii (de la S1 până la S3). Stabilizatorul uvex anti-twist pentru o protecţie sporită împotriva răsucirii gleznei şi materialele de înaltă calitate ale tălpii exterioare, împreună cu un aspect sportiv şi culori vii asigură purtarea cu plăcere. Rezultatul: confort şi siguranţă maxime pentru munca de zi cu zi.

  • Design sportiv al încălţămintei de protecţie: Culorile contemporane şi zona lungă şi flexibilă pentru şireturi conferă un aspect sportiv modelului uvex 2 trend – şi îmbunătăţesc gradul de acceptare a purtării.
     
  • Vizibilitate mai bună: Elementele reflectorizante de pe pantofii de lucru asigură o vizibilitate mai mare chiar şi în condiţii de lumină nefavorabilă – şi, prin urmare, mai multă siguranţă.
     
  • Climat plăcut pentru picior: Materialul fără crom, care permite trecerea aerului, realizat din microvelur asigură un climat optim pentru picior în pantofii de lucru, în orice moment – chiar şi la o utilizare mai îndelungată.
Pantofi de lucru cu aspect sportiv şi la modă uvex 2 trend
Sigla uvex climazone


Materiale din care este făcută talpa pantofilor cu acest marcaj au fost testate şi aprobate de industria auto.Protecţia picioarelor poate fi foarte versatilă:

Confort maxim la purtare

Căptuşeala moale de pe faţă şi limbă, precum şi călcâiul şi o amortizare suplimentară la călcâi şi la partea din faţă a piciorului fac purtarea încălţămintei de protecţie deosebit de confortabilă.

Suprabombeu stabil

Suprabombeul din PU aplicat prin turnare directă protejează în mod fiabil faţa împotriva uzurii în timpul activităţilor care necesită statul pe genunchi (la modelele selectate).
 

Rezistenţă bună la alunecare

Talpa exterioară proiectată ergonomic a pantofilor de lucru oferă aderenţă optimă pe orice suprafaţă – şi nu conţine plastifianţi, silicon sau alte materiale dăunătoare.

Protecţie împotriva răsucirii gleznei 1A

Stabilizatorul inovator uvex anti-twist oferă piciorului sprijin suplimentar în încălţămintea de protecţie – şi previne eficient o eventuală răsucire dureroasă a gleznei.

Încălţămintea de protecţie uvex 2 trend – gama de produse într-o privire de ansamblu