Certificate

Produsele noastre şi componentele acestora sunt verificate în permanenţă de laboratoare şi institute independente. Cu privire la compatibilitatea cu pielea. Cu privire la absenţa substanţelor nocive. Şi cu privire la alte aspecte.

proDERM

Compatibilitatea foarte bună cu pielea a multora dintre mănuşile noastre de protecţie este confirmată dermatolgic. Mănuşile de protecţie marcate cu acest sigiliu au fost testate clinic de institutul proDERM Institut für Angewandte Dermatologische Forschung GmbH (Hamburg/Germania).

Studii proDERM: 11.0356-02, 11.0482-11, 13.0202-02, 15.0188-02, 15.0219-11

La următorul link veţi găsi toate mănuşile de protecţie uvex care poartă sigiliul de calitate proDERM „aprobat dermatologic”:

Mănuşi de protecţie de la uvex cu certificare proDERM

proDERM înseamnă din 1994 profesionalism şi expertiză ştiinţifică. Activitatea în cercetarea contractuală dermatologică este considerată în egală măsură inovatoare şi riguroasă din punct de vedere ştiinţific. Aceste caracteristici, combinate cu o abordare de testare strictă şi cerinţe minime ridicate, care depăşesc standardul industriei, fac sigiliul proDERM atât de valoros. Acest sigiliu este destinat în mod special producătorilor de produse de înaltă calitate, care nu se feresc de testarea intensivă.

proDERM a investigat în studii independente compatibilitatea cu pielea a produselor de protecţie a mâinilor. Potenţialul iritant al produselor a fost iniţial investigat şi evaluat dermatologic într-un test de plasture 3 x 24 h pe 32 de subiecţi de testare. Într-un al doilea studiu orientat spre utilizare, 20 de subiecţi de testare au testat produsele de testare pe o perioadă de 2 săptămâni timp de 8 ore pe zi, în timpul activităţii profesionale. La final, zonele corespunzătoare ale pielii au fost evaluate de către un medic.

În ambele studii, produsele au fost în măsură să demonstreze o compatibilitate foarte bună cu pielea, lucru confirmat acum cu „sigiliul de calitate proDERM”.

Informaţii suplimentare legate de proDERM