Tehnologii

Nimic nu este mai important ca siguranţa oamenilor în activitatea lor de zi cu zi! De aceea, la uvex dezvoltăm în mod constant produse pe baza unor tehnologii inovatoare. Scopul: de a combina protecţia, confortul la purtare şi libertatea de mişcare la fiecare produs în cel mai bun mod posibil.

Tehnologia x-grip

Raportul optimizat de amestec al spumei poliuretanice dezvoltate intern îmbunătăţeşte considerabil presiunea de contact şi timpul de revenire la forma iniţială a produselor realizate din acest material. Antifoanele interne pentru protecţia auzului sunt complet fără silicon. Adâncitura în formă de x de la antifoanele interne pentru protecţia auzului pentru urechi facilitează manipularea lor. Mai puţin material reduce, de asemenea, presiunea de contact, intrarea sensibilă în canalul auditiv este blocată uşor şi complet.

Tehnologia x-cap şi x-fold

Perniţele din spumă sunt realizate din două componente, astfel încât antifoanele interne pentru protecţia auzului să nu se răsucească când sunt utilizate. Forma ovală este modelată după intrarea în canalul auditiv şi, astfel, garantează un confort extrem de ridicat la purtare. Antifoanele cu bandă uvex cu design uşor au o greutate totală de numai 8 grame. Versiunea pliabilă uvex x-fold este echipată cu braţe articulate cu folie pentru care s-a depus o cerere de brevet.