Tehnologii

Nimic nu este mai important ca siguranţa oamenilor în activitatea lor de zi cu zi! De aceea, la uvex dezvoltăm în mod constant produse pe baza unor tehnologii inovatoare. Scopul: de a combina protecţia, confortul la purtare şi libertatea de mişcare la fiecare produs în cel mai bun mod posibil.

Nuanţare pentru ochelarii de protecţie uvex

Oferim soluţii de nuanţare a lentilelor pentru diferite condiţii de lumină. Noul nostru consultant online vă va ajuta să găsiţi soluţia perfectă pentru activitatea dumneavoastră.

Încercaţi chiar acum!

Straturi de acoperire pentru ochelari uvex: acoperiri de bază

uvex supravision sapphire
Lentilele cu acoperire uvex supravision sapphire sunt extrem de rezistente la zgârieturi pe ambele părţi şi oferă o rezistenţă excelentă la agenţi chimici. Sistemul de acoperire rafinat cu nanotehnologie determină o îmbunătăţire semnificativă a proprietăţilor antiaderente şi, prin urmare, lentilele sunt mai uşor de curăţat. Murdăria cu conţinut de apă şi ulei poate fi îndepărtată fără probleme.

uvex supravision excellence
Lentilele cu acoperire uvex supravision excellence sunt cu tratament antiaburire pe interior, extrem de rezistente la zgârieturi şi la substanţe chimice pe exterior. Efectul antiaburire este permanent. În plus, efectul Nano Clean (nano curăţare) face lentilele deosebit de uşor de curăţat şi mai puţin sensibile la murdărire.

uvex supravision plus
Lentilele cu acoperire uvex supravision plus sunt pe ambele părţi cu tratament antiaburire durabil şi rezistente la zgârieturi. Efectul antiaburire este permanent, chiar şi după curăţare repetată. Prin urmare, acest strat de acoperire este deosebit de potrivit pentru medii în care există fluctuaţii frecvente de temperatură şi umiditate.

Straturi de acoperire pentru ochelari uvex: acoperire specială

uvex supravision extreme
Lentilele cu acoperire uvex supravision extreme sunt rezistente la zgârieturi pe exterior şi cu tratament antiaburire durabil pe interior. Aburirea nu este posibilă, deoarece stratul de acoperire nu permite saturarea. Ideale pentru zonele de lucru cu expunere pe termen lung la condens şi un grad ridicat de murdărire.

uvex supravision variomatic
Lentilele cu acoperire uvex supravision variomatic sunt filtre fotocromatice care oferă vizibilitate optimă prin întunecare automată în 10 secunde şi deschidere la culoare după 30 secunde. De acum disponibil cu tehnologia dovedită uvex supravision excellence (tratament antiaburire pe interior, extrem de rezistent la zgârieturi pe exterior). Deosebit de potrivite pentru zonele de lucru cu schimbări frecvente de la interior la exterior, de la lumină la întuneric.

uvex supravision clean
Lentilele cu acoperire uvex supravision clean pot fi tratate în autoclavă şi sunt rezistente la substanţe chimice. Cu tratament antiaburire pe interior, extrem de rezistent la zgârieturi pe exterior. Efectul antiaburire durează cel puţin 10 cicluri de tratare în autoclavă. Stratul de acoperire asigură un efect antiaburire absolut şi vizibilitate maximă.

uvex infradur şi uvex infradur plus
Lentilele cu acoperire uvex infradur sunt extrem de rezistente pe ambele părţi şi reduc la minimum leziunile cauzate de scânteile de sudură. Lentilele cu acoperire uvex infradur plus sunt cu tratament antiaburire pe ambele părţi şi rezistente la zgârieturi pe exterior şi, de asemenea, reduc la minimum leziunile cauzate de scânteile de sudură.

Tehnologie de acoperire inovatoare – primul model de ochelari de protecţie care poate fi tratat în autoclavă şi are efect antiaburire

Protecţia muncii în laboratoare, clinici, camere curate sau în producţia alimentară: Pentru cerinţe speciale, uvex a dezvoltat primul model de ochelari de protecţie care poate fi tratat în autoclavă şi are un strat de acoperire cu tratament antiaburire. De la ochelari de protecţie cu braţe extrem de uşori la ochelari de protecţie tip goggle cu fixare etanşă cu vedere panoramică largă: uvex CR oferă ochelarii de protecţie perfecţi pentru fiecare domeniu de utilizare în parte – special concepuţi pentru sterilizare repetată în autoclave (de cel puţin 20 de ori timp de 20 de minute la 121°C).

uvex CR – protecţie profesională a ochilor şi igienă perfectă