Tehnologii

Nimic nu este mai important ca siguranţa oamenilor în activitatea lor de zi cu zi! De aceea, la uvex dezvoltăm în mod constant produse pe baza unor tehnologii inovatoare. Scopul: de a combina protecţia, confortul la purtare şi libertatea de mişcare la fiecare produs în cel mai bun mod posibil.

Tehnologia Bamboo TwinFlex® de ultimă generaţie

Mănuşile de protecţie la tăiere uvex bazate pe tehnologia brevetată uvex Bamboo TwinFlex® de ultimă generaţie impun noi standarde cu privire la protecţie, confort, flexibilitate, tactilitate şi rentabilitate. Clasa de confort şi protecţia la tăiere personalizată şi robustă contribuie la creşterea gradului de acceptare a purtării, în special la activităţi solicitante, deoarece combinaţia unică de fibre naturale de bambus cu fibre de protecţie de înaltă tehnologie asigură un confort ridicat la purtare şi caracteristici climatice bune, precum şi un efect de protecţie ridicat. Numai mănuşile de protecţie care sunt purtate ajută la evitarea accidentelor.

Nivel de protecţie la tăiere C şi D:

  • robust şi confortabil
  • bambus – materie primă ecologică, regenerabilă
  • efect de răcire
  • potrivire ComfortFit

Funcţia de protecţie brevetată Bamboo TwinFlex®
Fibrele de sticlă rezistente la tăiere şi poliamida rezistentă la abraziune garantează o protecţie mecanică optimă. Utilizarea fibrelor de oţel în combinaţie cu poliamida creşte nivelul de protecţie la tăiere chiar până la nivelul D.

Funcţia de protecţie brevetată Bamboo TwinFlex®
Fire de bambus moi, confortabile, pentru o senzaţie mătăsoasă la purtare şi o reglare perfectă a climatului, combinate cu fibre HPPE rezistente pentru rezistenţă ridicată la sfâşiere. Combinarea firelor de bambus cu fibrele inovatoare DSM Dyneema® Diamond cresc şi mai mult rezistenţa la sfâşiere şi la tăiere.

Tehnologia Bamboo TwinFlex® este marcă înregistrată a UVEX SAFETY Gloves GmbH & Co. KG.
DSM Dyneema® Diamond este marcă comercială a Royal DSM N.V.

Xtra Grip

Tehnologia uvex Xtra Grip protejează în mod fiabil împotriva uleiului şi umidităţii. Structura unică multistrat a acoperirii cu nitril asigură o prindere sigură eficientă, oferind în acelaşi timp o flexibilitate ridicată, precum şi o senzaţie tactilă excelentă şi confort ridicat la purtare. Structura robustă asigură o durată de viaţă îndelungată.

Tehnologia uvex Xtra Grip este utilizată la mănuşi de protecţie uvex selectate pentru a proteja împotriva riscurilor mecanice sau chimice – şi este 100% „made in Germany”.

uvex 3D-Ergo

Tehnologia revoluţionară 3D-Ergo se bazează pe o formă de mână 3D ergo formată anatomic, sistemul de acoperire elastică Aqua-Polymer şi o căptuşeală de tricot subţire (calibru 15) pe bază de poliamidă şi elastan. Rezultatul: Precizie până în vârful degetelor.

uvex ERGO

Senzaţie tactilă naturală – la fiecare utilizare! Acest lucru este garantat de tehnologia uvex ERGO. Pe lângă utilizarea inteligentă a materialelor noi la căptuşeală, potrivirea optimă este realizată numai prin utilizarea unor forme flat ergo nou dezvoltate. Aceste forme proiectate anatomic imită cu exactitate mâna şi îmbunătăţesc pe termen lung potrivirea şi flexibilitatea mănuşilor de protecţie uvex.

Gestionarea climatului la mâini uvex climazone

uvex climazone funcţionează ca un sistem automat de reglare a climatului corpului: Abaterile de la climatul individual de confort sunt echilibrate, temperatura corpului rămâne în mod constant la un nivel plăcut. Excesul de căldură şi umiditate sunt eliminate în mod fiabil şi senzaţia de frig este redusă. Gestionarea climatului joacă un rol important în special în protecţia mâinilor. Mâinile au mai multe glande decât orice alt organ al corpului uman: 375 de glande sudoripare pe centimetru pătrat pe partea cu palma şi aproximativ 200 pe dosul mâinii. În timpul activităţilor intense, umiditatea rezultată trebuie fie preluată fie disipată de material.

Tehnologiile inovatoare de acoperire, materialele moderne şi tehnologiile speciale de ventilaţie garantează calitatea ridicată a produsului şi acceptarea purtării. Această capacitate de trecere a aerului, principiile de proiectare cu ventilaţie şi nivelul ridicat de retenţie a umidităţii de către material creează un climat de confort care asigură mâini uscate şi protejate.

Mănuşi de protecţie pentru operarea de ecrane tactile

Procesele de producţie şi fabricile de producţie moderne şi informatizate sunt din ce în ce mai mult controlate prin monitoare cu afişaje multitactile. În acelaşi timp, în aceste domenii de lucru, există şi necesitatea de a purta mănuşi de protecţie. În consecinţă, mănuşa trebuie să permită operarea afişajelor cu gesturi multitactile.

Am dezvoltat şi testat un sistem de produse adecvat şi optimizat pentru o gamă largă de aplicaţii, în special pentru utilizarea la ecrane tactile în medii industriale.