Tehnologii

Nimic nu este mai important ca siguranţa oamenilor în activitatea lor de zi cu zi! De aceea, la uvex dezvoltăm în mod constant produse pe baza unor tehnologii inovatoare. Scopul: de a combina protecţia, confortul la purtare şi libertatea de mişcare la fiecare produs în cel mai bun mod posibil.

uvex u-cap sport

Calota dură cu formă ergonomică, cu elemente de amortizare integrate, asigură siguranţă şi confort optim la purtare.

Elemente de amortizare integrate cu structură în formă de fagure
Funcţia de protecţie completă în conformitate cu EN 812 este asigurată de un design de susţinere special dezvoltat, cu structură în formă de fagure şi elemente de amortizare integrate.

Flexibilitate prin designul de tip „armadillo”
Prin designul de tip „armadillo”, uvex u-cap sport beneficiază de flexibilitate suplimentară şi se adaptează ergonomic diferitelor forme şi dimensiuni ale capului. Decupajul extins în zona urechii facilitează utilizarea antifoanelor externe pentru protecţia auzului.

Cu posibilitate de ajustare variabilă
uvex u-cap sport poate fi fixat rapid şi sigur pe cap folosind închiderea velcro articulată.

Sistemul de ventilaţie a căştii uvex climazone

Menţineţi tot timpul senzaţia de răcoare la nivelul capului: Sistemul de ventilaţie climazone reglabil individual asigură o aerisire optimă. Trei zone de ventilaţie variabilă integrate în casca de protecţie pot fi deschise sau închise, după cum doreşte purtătorul. Dispunerea fantelor de ventilaţie permite evacuarea aerului cald, menţinând un climat plăcut în cască.

Gestionarea inovativă a climatului din cap până în picioare
Sistemul de produse uvex climazone reprezintă gestionarea climatului din cap până în picioare. uvex a combinat expertiza sa în cercetare, utilizarea materialelor şi dezvoltarea de produse şi este singurul producător de echipamente individuale de protecţie care prezintă un concept de climat funcţional, care se bazează pe o abordare holistică în toate grupurile de produse.