Produse uvex pentru protecția muncii în vânzări

Showroomul în vânzările de vehicule convinge prin designul său modern și prin limbajul mărcii. Angajații din vânzări se întâlnesc zilnic cu clienții, întruchipând valorile și calitatea mărcii dumneavoastră.

Astfel vă întâlniți clienții și un număr mare de oameni. În acest scop, uvex oferă produse care completează limbajul mărcii dumneavoastră într-un mod elegant sau sportiv și care vă protejează în continuare angajații în contactul direct cu alte persoane sau pe drumul rapid către atelier.

Sursa pericolului, vânzările!?

În comparație cu atelierul, suprafața comercială pare adesea lipsită de orice pericol pentru angajați. Cu toate acestea, orele lungi de lucru în fața ecranelor sau nivelurile de zgomot deranjante în birourile deschise nu ar trebui să mai fie un impact subestimat asupra sănătății angajaților dumneavoastră. Gama largă de la uvex oferă ochelari de protecție la calculator moderni care ajută la evitarea pozițiilor greșite ale capului și pot fi echipați și cu un strat antireflex sau cu filtre de lumină albastră. Datorită antifoanelor de tip otoplastic cu izolație redusă, angajații se pot bucura de o protecție confortabilă a auzului, de o putere de concentrare în timpul lucrului și de conversații mai inteligibile în cotidianul, uneori agitat, de la birou.

Protecție la modă în vânzări și atelier

Cu o serie de încălțăminte care se concentrează pe design elegant, greutate redusă și protecție ridicată, modelele „uvex 1 business” oferă o combinație la modă pentru fiecare contact cu clienții sau pentru traseul scurt până în atelier. Indiferent că este vorba despre pantofi, ghete joase sau ghete înalte, acest tip de încălțăminte poate fi combinat în mod isteț cu o ținută business, și permite angajaților să treacă ușor de la suprafața comercială la elevatorul de vehicule.

Protecția ochilor pentru vânzări

UV400 vs. UV380

OMS recomandă o protecție UV de până la 400 nm. Pentru uvex, dintotdeauna ceva de la sine înțeles.

Aflați mai multe

Protecția picioarelor pentru vânzări

Consilier pentru mărimea la încălțăminte

Cu aplicația uvex de consiliere pentru mărimea la încălțăminte vă puteți măsura foarte ușor piciorul și puteți determina astfel mărimea și lățimea necesară a încălțămintei.

Aflați mai multe

Protecție auditivă pentru vânzări

Utilizarea corectă a antifoanelor interne pentru urechi

Întregul efect de protecție poate fi obținut numai dacă utilizați corect protecția auditivă și curățați corect antifoanele interne reutilizabile pentru de urechi.

Aflați mai multe

Protecție respiratorie pentru vânzări

Consilier pentru protecție respiratorie

Cea mai scurtă cale până la masca de protecție respiratorie perfect potrivită.

Aflați mai multe

Medicare pentru vânzări

Insoles for safety shoes uvex

Branțuri certificate pentru încălțăminte de protecție de la uvex medicare

Toate aspectele importante legate de subiectul branțurilor dintr-o privire!

Aflați mai multe

(numai în limba germană)

uvex Automotive consulting appointment for the automotive industry

Consultanță cu experții noștri uvex automotive

Sunteți interesat de produsele noastre uvex pentru protecția muncii în industria auto și aveți întrebări sau doriți să discutați despre posibile condiții? Experții noștri uvex automotive vă stau la dispoziție. Trimiteți-ne solicitarea dumneavoastră prin formularul de contact online și obțineți mai multe informații.

SPRE FORMULARUL DE CONTACT