Produse uvex pentru protecția muncii în asistență în caz de defecțiune și salvare

Asistența în caz de defecțiune și salvarea sunt delegate doar angajaților selectați, dar de multe ori aceștia nu știu ce situație și pericol vor întâmpina la fața locului. În plus, condițiile meteorologice schimbătoare și vizibilitatea slabă îngreunează lucrurile.

Dacă în aceste domenii au loc accidente din cauza lipsei echipamentului de protecție, sănătatea persoanelor implicate este foarte des pusă în pericol. Tocmai de aceea uvex își propune să se asigure că produsele depășesc normele și conving prin vizibilitate, acceptanță și confort. Faceți-vă și dumneavoastră o impresie!

Protecție reflectorizantă 2.0

În condiții meteorologice în schimbare și cu sursele de pericol greu de identificat, persoanele afectate au nevoie de o protecție specială. Deseori nu sunt suficiente doar intensitatea și reflexia îmbrăcămintei de înaltă vizibilitate conform EN ISO 20471 pentru a face un echipaj de salvare sau asistența în caz de defecțiune vizibile într-un stadiu incipient. „uvex protection active flash” echipează îmbrăcămintea certificată de înaltă vizibilitate cu conductori optici de înaltă calitate, pentru a garanta conștientizarea activă a prezenței angajaților care au nevoie de protecție în trafic.

Protecție împotriva tensiunii

În cursul electromobilității, utilizării acumulatorilor de înaltă performanță și situațiilor ambigue de salvare, riscul cauzat de tensiune crește. Importanța protecției mâinilor, a capului și a corpului este accentuată în cazul unui potențial arc electric accidental. În calitate de furnizor de sisteme de EIP, uvex a internalizat faptul că produsele de protecție sunt puse în concordanță și servesc la minimizarea riscurilor. Îmbrăcămintea conformă cu mai multe standarde, vizierele împotriva arcurilor electrice accidentale și mănușile pentru înaltă tensiune sunt însoțitori zilnici în aceste domenii.

uvex protection active flash

Geci și veste reflectorizante care vă fac vizibil și în cele mai nefavorabile condiții meteo.

Aflați mai multe

Protecția ochilor pentru depanare și salvare

UV400 vs. UV380

OMS recomandă o protecție UV de până la 400 nm. Pentru uvex, dintotdeauna ceva de la sine înțeles.

Aflați mai multe

Protecția mâinilor pentru depanare și salvare

Mănușa de protecție perfectă

Găsiți acum mănușa de protecție perfectă pentru dumneavoastră, răspunzând la patru întrebări simple.

Spre consilier

Protecția picioarelor pentru depanare și salvare

Consilier pentru mărimea la încălțăminte

Cu aplicația uvex de consiliere pentru mărimea la încălțăminte vă puteți măsura foarte ușor piciorul și puteți determina astfel mărimea și lățimea necesară a încălțămintei.

Aflați mai multe

Protecția capului pentru depanare și salvare

Protecție auditivă pentru depanare și salvare

Utilizarea corectă a antifoanelor interne pentru urechi

Întregul efect de protecție poate fi obținut numai dacă utilizați corect protecția auditivă și curățați corect antifoanele interne reutilizabile pentru de urechi.

Aflați mai multe

Protecție respiratorie pentru depanare și salvare

Consilier pentru protecție respiratorie

Cea mai scurtă cale până la masca de protecție respiratorie perfect potrivită.

Aflați mai multe

Îmbrăcăminte de protecție pentru depanare și salvare

Medicare pentru depanare și salvare

Insoles for safety shoes uvex

Branțuri certificate pentru încălțăminte de protecție de la uvex medicare

Toate aspectele importante legate de subiectul branțurilor dintr-o privire!

Aflați mai multe

(numai în limba germană)

uvex Automotive consulting appointment for the automotive industry

Consultanță cu experții noștri uvex automotive

Sunteți interesat de produsele noastre uvex pentru protecția muncii în industria auto și aveți întrebări sau doriți să discutați despre posibile condiții? Experții noștri uvex automotive vă stau la dispoziție. Trimiteți-ne solicitarea dumneavoastră prin formularul de contact online și obțineți mai multe informații.

SPRE FORMULARUL DE CONTACT