Produse uvex pentru protecția muncii în atelier

De la schimbul de ulei la diverse reparații până la pregătirea vehiculului, angajații dumneavoastră din atelier trebuie să fie versatili. Predomină presiunea timpului, dar și cererea de precizie maximă, pentru a asigura funcționarea și calitatea vehiculelor dumneavoastră.

Echipamentul de protecție voluminos este adesea un obstacol în acest caz, dar indispensabil împotriva pericolelor. Pentru a lucra în siguranță în jurul componentelor uleioase, alunecoase și, de asemenea, electronice, uvex dezvoltă produse cu cea mai bună ergonomie, pentru a garanta un câmp vizual clar, mobilitate maximă și o prindere sigură.

Sigur și atractiv

Pe lângă criteriile de protecție menționate, angajații dumneavoastră care intră în contact direct cu clienții sunt, de asemenea, un simbol al mărcii dumneavoastră. Cu încălțămintea și îmbrăcămintea de lucru la modă de la uvex, valorile dumneavoastră nu sunt reprezentate doar prin culoare și stil, ci sunt vizibile și în bunăstarea angajaților dumneavoastră datorită nivelului ridicat de confort.

Protecție din cap până în picioare

Chiar dacă uvex, ca furnizor de EIP din cap până în picioare, vă este cunoscut, probabil că cel mai important domeniu în care acest lucru contează cel mai mult este atelierul dumneavoastră. Dacă măștile de protecție respiratorie și ochelarii de protecție, antifoanele externe și protecția capului, îmbrăcămintea și mănușile nu sunt în concordanță, atunci acest lucru este adesea în detrimentul efectului de protecție și al confortului angajaților dumneavoastră. Oferim experți și consultanță pentru alegerea optimă a echipamentului de protecție necesar.

Cum alegem mănușile de protecție potrivite?

Mănușile de protecție potrivite pentru fiecare domeniu de pericole

Aflați mai multe

Protecția ochilor pentru atelier

UV400 vs. UV380

OMS recomandă o protecție UV de până la 400 nm. Pentru uvex, dintotdeauna ceva de la sine înțeles.

Aflați mai multe

Protecția mâinilor pentru atelier

Mănușa de protecție perfectă

Găsiți acum mănușa de protecție perfectă pentru dumneavoastră, răspunzând la patru întrebări simple.

Spre consilier

Protecția picioarelor pentru atelier

Consilier pentru mărimea la încălțăminte

Cu aplicația uvex de consiliere pentru mărimea la încălțăminte vă puteți măsura foarte ușor piciorul și puteți determina astfel mărimea și lățimea necesară a încălțămintei.

Aflați mai multe

Protecția capului pentru atelier

Protecție auditivă pentru atelier

Utilizarea corectă a antifoanelor interne pentru urechi

Întregul efect de protecție poate fi obținut numai dacă utilizați corect protecția auditivă și curățați corect antifoanele interne reutilizabile pentru de urechi.

Aflați mai multe

Protecție respiratorie pentru atelier

Consilier pentru protecție respiratorie

Cea mai scurtă cale până la masca de protecție respiratorie perfect potrivită.

Aflați mai multe

Îmbrăcăminte de protecție pentru atelier

Medicare pentru atelier

Insoles for safety shoes uvex

Branțuri certificate pentru încălțăminte de protecție de la uvex medicare

Toate aspectele importante legate de subiectul branțurilor dintr-o privire!

Aflați mai multe

(numai în limba germană)

uvex Automotive consulting appointment for the automotive industry

Consultanță cu experții noștri uvex automotive

Sunteți interesat de produsele noastre uvex pentru protecția muncii în industria auto și aveți întrebări sau doriți să discutați despre posibile condiții? Experții noștri uvex automotive vă stau la dispoziție. Trimiteți-ne solicitarea dumneavoastră prin formularul de contact online și obțineți mai multe informații.

SPRE FORMULARUL DE CONTACT