Lucrăm cu responsabilitate socială

Protecţia deplină a persoanelor include, de asemenea, securitatea în mediul lor social: Facem acest lucru posibil pentru angajaţii noştri, şi solicităm acelaşi lucru de la partenerii noştri de afaceri. De asemenea, ne-am angajat să ajutăm oamenii aflaţi în dificultate din întreaga lume.

Valorile corporative care promovează o cooperare respectuoasă şi echitabilă stau la baza culturii organizaţionale uvex. Ca parte a brandului său de angajator, uvex group concepe de mai mulţi ani oferte atractive legate de sănătate, transferul de cunoştinţe şi perfecţionare pentru a păstra pe termen lung angajaţii şi grupurile de părţi interesate.

În plus, familia antreprenorială îşi asumă responsabilitatea socială cu înfiinţarea Fundaţiei Rainer Winter în 1980.

Mai multe pe uvex-group.com

 

Standardul social al uvex group

Fiind unul dintre liderii pe piaţa mondială pentru dezvoltarea, fabricarea şi comercializarea de echipamente individuale de protecţie, uvex a integrat de la înfiinţarea sa în 1926 principii etice fundamentale în politica sa de afaceri şi practici corespunzătoare în cadrul tranzacţiilor comerciale. Ne aşteptăm la acelaşi angajament din partea tuturor partenerilor noştri de afaceri. Promisiunea „protecting people” ne obligă în ceea ce priveşte clienţii şi angajaţii acestora, dar şi în ceea ce priveşte angajaţii noştri şi pe cei ai partenerilor noştri de afaceri.  

Politica de afaceri uvex este de a lucra numai cu companii care respectă drepturile fundamentale ale omului şi libertatea angajaţilor lor la desfăşurarea activităţilor. În acest context, uvex group a dezvoltat un catalog cu şapte cerinţe cheie care trebuie aplicate de partenerii noştri de afaceri. Acest standard social se bazează pe dispoziţiile Organizaţiei Internaţionale a Muncii (OIM), care constituie baza tuturor standardelor sociale de renume, cum ar fi standardul internaţional SA 8000 Social Accountability.

Comunicare şi raportare

uvex cere tuturor partenerilor de afaceri să publice acest standard social al uvex group astfel încât acesta să poată fi accesat şi citit de toţi angajaţii, furnizorii, reprezentanţii şi subcontractanţii. Încălcările standardului social al uvex safety group pot fi raportate de către angajaţi, furnizori, reprezentanţi şi subcontractanţi la următoarea adresă  compliance@uvex.de.